Skoubo: Vi har et godt hold

16.09.2005 12:20

- Vi kan ikke andet end at være meget tilfredse med kampen. Vi har jo næsten haft den værst tænkelige optakt til kampen med masser af skader, og folk har måske generelt undervurderet os på den baggrund. Jeg synes dog at vi viser at vi har et rigtigt godt hold, og kommer flot ud af kampen med et kanon resultat, fortalte målscorer Morten Skoubo efter kampen.

- Jeg kan jo ikke love at jeg vil fortsætte med at score i hver kamp, men jeg vil da blive glad hvis det går hen og bliver en vane. Til de her europæiske kamp er man også ekstra opsatte, hvilket man nok også godt kunne se. Det er rigtigt vigtige kampe for alle i klubben, og selvfølgelig også for os spillere.

Skoubo har scoret til 1-0.

Skoubo har scoret til 1-0.

Mads J: Ser rigtig godt ud

- Kampen i dag viser at vi har en bred trup, vi havde måske spillet bedre hvis vi havde haft alle mand klar, men man skal ikke tage fejl af at vi rent faktisk var oppe mod et godt hold. Offensivt er FC Zürich rigtigt gode, men vi fik lukket så godt af at de jo nærmest ikke kom frem til noget som helst, så alene det er et cadeau til holdet i dag.

- Det ser rigtigt godt ud med denne sejr, det vigtigste var jo at holde dem fra at score, og det lykkedes jo til fulde. Rent defensivt synes jeg ikke at de var imponerende, så vi har et godt udgangspunkt til returkampen.

Mads Jørgensen runder sin markering.

Mads Jørgensen runder sin markering.