Stefanidis solgt til Helsingborg

05.07.2005 18:31

Brøndby IF og Helsingsborgs IF er i dag blevet enige om transfer af Babis Stefanidis som øjeblikkeligt forlader de danske mestre og tiltræder en 2½-årig kontrakt hos Allsvenskan-klubben.

- Jeg har været glad for min tid i Brøndby IF, selv om jeg ikke opnåede den spilletid som jeg havde ønsket. Konkurrencen om pladserne på holdet er meget hård i en klub som Brøndby, hvilket har været med til at udvikle mig som spiller. Men enhver fodboldspiller drømmer om at spille hver eneste kamp, og det er der større sandsynlighed for kommer til at ske i Helsningborg. Jeg er derfor meget glad for at Brøndby IF og Helsingborg er blevet enige om mit skifte, lyder det fra Stefanidis.

Babis Stefanidis skiftede til Brøndby IF juli sidste år og opnåede i alt 22 kampe i den blå-gule trøje i SAS Ligaen, Royal League, DBU's landspokalturnering og Brøndby IF's to UEFA Cup-kvalifikationsopgør mod FK Ventspils.

Stefanidis

Babis i sin første officielle optræden i Brøndbytrøjen.

- Vi har været glade for at have Babis i vores trup, men vores trænere vurderede at udsigten til mere spilletid ikke ville ændre sig nævneværdigt i forhold i sidste sæson. Derfor er jeg glad for at vi har kunnet hjælpe ham videre til en ny klub, og vi ønsker ham held og lykke i det svenske hvor han nu bliver holdkammerat med en anden tidligere Brøndbyspiller, Peter Graulund, fortæller adm. dir. Per Bjerregaard.

Det er aftalt mellem Brøndby IF og Helsingborgs IF at transfersummen ikke offentliggøres.