Wieghorst: Den bedste afslutning

12.06.2005 12:35

- Vi har vundet pokalen tidligere og var meget tæt på mesterskabet de første to gange, men i tredje år med Laudrup og Faxe tog vi det hele. Det er en dejlig følelse vi står med i dag, det er jo det vi spiller fodbold for, fortæller en relativt afbalanceret Morten Wieghorst efter triumfen.

- For mit eget vedkommende kan man ikke ønske sig en meget bedre måde at slutte karrieren. Jeg er glad og stolt, og det kan simpelthen ikke være en bedre afslutning for mig, når det nu skal være.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg meget gerne ville spille videde, for jeg elsker det spil. I dag kan de fleste vist forstå hvorfor, smiler vice-anføreren.

Smukt

- Selvfølgelig ville jeg gerne spille med om Champions League kvalifikationen, men det må andre gøre for mig. Jeg tror vi kan nå langt med det her hold, der er kvalitet på alle pladser.

- Det har vi vist i år, og specielt de sidste 3-4 hjemmekampe har jo været helt fantastiske.

- I det hele taget har det været et medrivende år. I dag har vi endelig vundet mesterskabet, og det skal vi nyde og fejre. Jeg er meget, meget glad for det her, runder Wieghorst af.

Der er to kampe endnu, men det ligner en afsked af de aller-smukkeste.