Elmander: Vi kan nå langt

12.06.2005 12:20

- Det er en super skøn følelse at stå her med mesterskabet og pokaltitlen allerede i min første sæson i Brøndby. Det er fuldt fortjent, og vi har kæmpet for det her hele året. Vi har været igennem en del som hold, og vi har arbejdet og kriget på for hinanden.

- Jeg er utrolig glad og stolt lige nu, fortæller den svenske angriber med det uudtømmelige arsenal af finter og lækre detaljer.

- Det her hold kan nå langt, tilføjer han. Vi har en rigtig god blanding af unge og erfarne spillere, og med tilførsel af lidt mere rutine, har vi et hold der kan nå noget rigtig stort.

- Nu må vi se hvad der sker, men lige meget hvad har vi taget det hele i år, det er vi stolte af.

Krøllerne måtte lade livet

Efter scoringen til 1-0 pegede Elmander på sin egen krøllede hårpragt. Det er der en god forklaring på.

- Du kan se på Faxe, når han kommer ud. Han lovede på et tidspunkt at lade sig kronrage, hvis vi scorede på en hjørnesparkskombination vi kalder "the snake", og da det lykkedes i dag måtte jeg jo lige minde ham om det, griner Elmander.

- Nu skal vi bare fejre det her. Der er kamp på onsdag, og den stiller vi også op til for at vinde, men det må vi tænke på senere. Først skal vi have en øl, tror jeg, afslutter Elmander på vanlig effektiv vis.