Dobbelt så sjovt

12.06.2005 12:56

- Vi var spændt før kampen, men da vi kom i gang kørte det bare. Efter 2-0 vidste vi den var hjemme, og 7-0 er bare helt fantastisk. Til sidst var vi bare på banen. Vi ville have det overstået, så vi kunne vinde det mesterskab vi har kæmpet for hele året. Nu er vi her, nu fejrer vi!

Morten Skoubo (mp)

7-0 er utroligt flot. Det er den sjoveste kamp nogensinde, og det bliver en dejlig fest.

Mads Jørgensen (mp)
 
- Vi fandt et ekstra gear til sidst, og det var vigtigt for os at tage det hjem i dag, her på Brøndby Stadion. NU skal vi feste, men selvfølgelig er vi klar til de sidste kampe. Når den tid kommer.

Thomas Kahlenberg (mp)

- Jeg har haft masser af gode oplevelser i Brøndby, og dette er kulminationen. Det er dejligt og fortjent at vi tager doublen i år, men nu skal vi videre og gøre det godt i Europa. I aften skal vi dog ikke meget længere end til byen.

Asbjørn Sennels (mp)

- Jeg har aldrig været med til noget så stort. Vi har været meget stærke mentalt i år, og har vist vores spillemæssige kvaliteter. Nu har vi vundet the double, og det er bare famtastisk.

Casper Ankergren (mp)

- To andenpladser er blevet vekslet til doublen, og det er en kanon forløsning. Det er helt deroppe hvor det er allerbedst. Det kan ikke være mere overbevisende end det her, og vores 3 sidste hjemmekampe siger alt. Nu skal jeg være fuld. Vi skal spille på onsdag, men det må jeg tænke på onsdag formiddag.

Martin Retov (mp)

- Jeg sagde jo vi ville vinde det hele!

Dan Anton Johansen (mp)