Elmander: Fantastisk support

06.05.2005 08:50

- Jeg ved ikke om jeg var den rette pokalfighter, men jeg gjorde hvad jeg kunne og det gik da meget godt i dag. Det vigtigste er dog, at vi vinder kampen og kan hæve pokalen. Det er det vi er her for, fortæller en meget glad Johan Elmander efter karrierens anden pokalfinaletriumf.

Den første kom med Djurgaardens IF, og dengang kom den også i hus efter forlænget spilletid.

- Ja, det var selvfølgelig noget specielt, men jeg er super glad for den her i dag. Vi spiller foran et fantastisk publikum, der bakker os op hele vejen, og det er noget man ikke glemmer foreløbig.

- Jeg ville meget gerne have scoret et mål, og er da også tæt på. Det var uheld, at den ikke gik ind, men det betyder mindre nu. Vi spiller en fornuftig kamp, og fortjener helt klart sejren.



Elmander og holdkammeraterne giver cheftræneren den obligatoriske lufttur.

Kommer igen

- Vi spiller godt, men det er skidt at vi lader dem udligne, og endda kommer bagud i sådan en kamp, som vi indtil da dominerer. Men vi har troen på, at vi kan vinde, og vi kommer flot igen. Når det så lykkes til sidst, bliver den tro bare endnu stærkere, og det kan vi bruge i de kommende kampe, hvor lige så meget står på spil.

Johan Elmander var centrum for en omdiskuteret situation, hvor FC Midtjyllands Razak Pimpong blev vist ud.

- Jeg er ikke sikker på hvad der sker, men jeg runder ham og føler han sparker mig ned bagfra. Jeg synes helt klart, den er til gult kort, og det fik han jo også. Mere er der vel ikke at sige om det.



Årets pokalfighter var flyvende.

Fejring og fokus

- Vi er trætte i stængerne nu, og jeg var også ved at få krampe til sidst. Men når man vinder gør det jo aldrig rigtig ondt, og vi skal nok være helt klar til på søndag. Nu gælder det dog om at have det lidt skægt i aften, for titler er hvad vi er her for, og selvfølgelig skal vi fejre når vi vinder dem.

- Men som sagt: Fredag starter forberedelserne til næste kamp, og vi er helt på toppen mod OB. Vi vil jo gerne have flere pokaler i år, griner årets pokalfighter som afslutning på en dejlig dag.