Brøndby tilbage på sporet

02.05.2005 15:05

"Man er aldrig bedre end sin sidste kamp", lyder det ofte. Og det er utroligt, hvad én kamp kan betyde. 2-0 lørdag over Randers betyder nemlig, at Brøndby nu - i stedet for at være sejrsløse på hjemmebane i foråret - er ubesejrede i ligaen de seneste tre kampe med tre "clean sheets" på stribe.

Efter 0-3 i Parken har Brøndby-defensiven virkelig lukket af og holdt nullet i nu samlet 295 minutter. Det er SAS Ligaens bedste forsvarspræstation pt., da alle andre klubber har indkasseret mål senere end Brøndby.

Lørdagens to mål blev sat ind af Thomas Kahlenberg, der scorede for anden gang i foråret og syvende gang i alt i sæsonen, samt svenske Johan Elmander, der dermed kom på tavlen i Superligaen for første gang siden 28. november, hvor han scorede to mål i Brøndbys 2-1 sejr i Herfølge.

Heller ikke i 25. runde fik Brøndby IF tilkendt et straffespark, og klubben har nu spillet 38 opgør på Brøndby Stadion uden dommeren har peget på pletten til Brøndbys fordel.

Tilskuertallet var 14.419 mod Randers. Det var femcifret for 42. gang i træk på vestegnen. Det samlede tilskuertal på hjemmebane i denne sæson passerede i weekenden 200.000. I alt lyder det på 207.351 eller 15.950 i gennemsnit. Det er en lille fald i forhold til sidste sæson, hvor det var 17.525, men endnu mangler også de afgørende kampe mod FCK, Esbjerg, Herfølge og FC Nordsjælland.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Brøndbyjubel efter scoringen til 1-0

Målene bliver nu scoret samtidig med at forsvaret har lukket helt af.