- Jeg skal bruge min energi

02.05.2005 09:52

- Det var en helt fantastisk modtagelse. Jeg blev godt nok overrasket over det brøl der lød, da jeg løb på banen, for jeg var da lidt i tvivl om, hvorvidt de overhovedet kunne huske mig.

Da Johan Absalonsen fik comeback i lørdagens sejr, var ingen på stadion i tvivl om den angrebsivrige fløjspillers popularitet, og han selv er også ét stort smil, når han fortæller om kampen.

- Jeg kunne allerede mærke det lidt, da jeg løb ud til opvarmning. Det er selvfølgelig en fed fornemmelse, men jeg tror det har mere at gøre med omstændighederne, og at jeg som regel går ind og fyrer den af, end med mig som person, smiler han beskedent.

Absalonsen

Den unge kantspillerne bragte Brøndby foran 1-0 mod Viborg i august.

Du starter også med et skud på mål?

- Ha ha, nej så meget selvtillid har jeg altså heller ikke, det ville være lige i overkanten. Jeg får bolden og tager nogle meter, men prøver så at slå den ind over. At den går mod mål i stedet var altså ikke tilsigtet, griner han.

Laudrup fortalte efter kampen, at han blandt andet sendte dig på banen fordi du ikke er så tynget af situationen, og kan tilføre noget positiv energi, hvad siger du til det?

- Jeg synes ikke vi bør være tyngede, og det tror jeg ikke der er nogen der er. Men jeg kommer jo fra nogle gode oplevelser med mål og sejre, så på den måde har han måske ret.

- Jeg får at vide at jeg skal gå ind og bruge min energi og udfordre, og det gik vel OK. Det handler bare slet ikke om mig, men om sejren og 3 meget vigtige point, så skal vi ikke holde os til det i stedet for, spørger han.

Absalonsen

Absalonsen scorede til 3-0 mod FCK i Parken i efterårets første new firm-opgør.

Og stemningen i omklædningsrummet efter kampen?

- Den er fremragende. Det giver altid en hel masse selvtillid at vinde, og i vores situation handler det meget om netop følelsen af at vinde, og score mål. Vi ved vi kan spille, og vi ved at vi har et pissegodt hold, men vi har ikke fået pointene i foråret. Derfor er det klart, at en sejr som denne løsner lidt op, og folk er glade.

- Det tager vi med os, og så glæder vi os i øvrigt til pokalfinalen. Det bliver en stor oplevelse, smiler han.