Elmander: Det var simpelt nok

30.04.2005 21:59

- Det var da hyggeligt at få lov til at score et mål. Jeg løb sådan set bare en løs bold op og sparkede den forbi deres målmand, det var jo simpelt nok, griner Johan Elmander efter kampen.

- Nej, det var naturligvis skønt at den endelig kom ind. Vi spiller godt i første halvleg og scorer ikke, men i anden halvleg er det lige omvendt. I starten har vi spil og chancer, og i den periode hvor Retov bl.a. rammer overlæggeren er vi meget, meget højt oppe på banen hele tiden.

Solotur

Starten på Elmanders solotur.

- Da vi begynder at spille rigtig dårligt får vi målene, så det er planen for resten af sæsonen, smiler han skævt.

- Selvfølgelig er det lidt frustrerende i den periode hvor det ikke kører, og i anden halvleg fungerede vort spil ikke. Heldigvis får Kalle kæmpet sig til føringsmålet, og det gav ekstra selvtillid. Det var vigtigt for angriberne vi fik scoret, og sejren var virkelig vigtig for hele holdet.

Hård kamp

Hårdt slid.

Johan Elmander er allerede begyndt at glæde sig til pokalfinalen:

- Ja, helt sikkert. Jeg har prøvet det en enkelt gang før med Djurgaarden, hvor vi i et lokalderby slog AIK 1-0 i overtiden. Det gør jeg gerne igen, og når vi nu har fået hul på målene, kan vi jo lige så godt fortsætte på torsdag, smiler angriberen meget bredt.