14. MARTS 2005 kl. 15:25
Ejvind Sandal kommende formand for bestyrelsen

Brøndbyernes IF Fodbold Fond, som er hovedaktionær i Brøndbyernes IF Fodbold A/S, har opfordret erhvervsadvokaten Ejvind Sandal om at søge valg til Brøndby IF?s bestyrelse.

Ejvind Sandal har accepteret opfordringen og opstiller derfor på selskabets generalforsamling som afholdes den 31. marts 2005 med henblik på efterfølgende at blive konstitueret som selskabets formand.

Stor erfaring

Ejvind Sandal er særdeles velanskrevet i dansk erhvervsliv og er bl.a. bestyrelsesformand for investeringsselskabet Axcel og Valdemar Birns Jernstøberier, F.E. Bording og Greentech Systems.

- Det er naturligvis trist at miste tre dygtige bestyrelsesmedlemmer som gennem de seneste to-tre år været med i processen med at videreudvikle Brøndby IF som forretning. Men når der nu en gang er opstået uenighed om væsentlige beslutninger, er det bedre at skilles frem for at slide på hinanden, forklarer adm. dir. og bestyrelsesmedlem Per Bjerregaard oven på dagens ændringer i bestyrelsessammensætningen.

Per Bjerregaard og Michael Laudrup under et Royal League-pressemøde

Adm. dir. Per Bjerregaard til Royal League-pressemøde.

Solidt kendskab

- I Brøndby IF har vi altid set fremad, og det må vi også gøre i denne situation. Derfor glæder det mig at Ejvind Sandal der jo er en af dansk erhvervsliv tunge drenge, har accepteret at stille op som bestyrelsesformand for Brøndby IF.

- Ejvind Sandal har fra sit tidligere virke som bestyrelsesmedlem i Petri & Haugsted, der gennem mange år har været samarbejdspartner i Brøndby IF og bl.a. stod bag store dele af ombygningen af Brøndby Stadion, et særdeles godt kendskab til de værdier som Brøndby IF bygger på. Ejvind Sandal kommer således på en og samme tid til at sikre kontinuitet, solid forretningsmæssig ballast og visioner i bestyrelsen for Brøndby IF, fortæller Per Bjerregaard.

Ændringerne i bestyrelsessammensætningen påvirker ikke forventningerne til årsresultatet for 2005, der er stadig er et overskud på 6-7 mio. kr. før skat.