8. NOVEMBER 2004 kl. 14:12
Tre udtaget til A-landsholdet

Asbjørn Sennels, Martin Retov og Morten Skoubo var alle med i den 20 mand store bruttotrup, A-landstræner Morten Olsen udtog i dag til VM-kvalifikationskampen mod Georgien i Tbilisi onsdag den 17. november. Dermed blev Brøndbys store succes i SAS Ligaen også overført til det danske A-landshold, hvor også Thomas Kahlenberg og kometen Daniel Agger var blandt emnerne.

Thomas Kahlenberg er derimod tilbage på U-21 landsholdet, der ligeledes spiller kvalifikationskamp mod Georgien på udebane. Daniel Agger har dog karantæne på U-21 landsholdet. Derudover har landstræner Flemming Serritslev fundet plads til Henrik Kildentoft, Sebastian Svärd, Jonas Kamper, Kasper Lorentzen og Johan Absalonsen.

I alt har ni Brøndbyspillere fundet vej til DBU's fornemste landshold, fordelt på tre på A-landsholdet og seks på U-21 landsholdet. Det tal ville under normale omstændigheder være helt oppe på 10, idet Daniel Agger som minimum er selvskreven på U-21 landsholdet.

Læs mere om landsholdsudtagelsen her.

Morten Skoubo jubler efter en scoring

Brøndbyholdets topscorer Morten Skoubo, er sammen med Asbjørn Sennels og Martin Retov udtaget til det danske A-landshold.