24. OKTOBER 2004 kl. 00:21
Svärd: Jobbet blev gjort

- Det var bare et trælår, det er ikke noget der betyder noget, fortæller Svärd med et smil efter kampen.

- Jeg var ikke med i første halvleg, men synes vi kommer godt fra start i anden. Vi får lagt et rimeligt højt pres, og der er vel ikke den store tvivl om kampens udfald. Det skal vi faktisk være glade for, for Randers er et helt andet hold på hjemmebane, end de er ude, og de har trods alt lavet nogle gode resultater herovre på det seneste.

- Nu har vi så 14 dage uden pause, men det kan vi jo lide, så der er ingen klynk her fra, griner midtbanespilleren.

- Det sværeste ved sådan et program er det mentale. Vi skal rejse 4 gange på kort tid, men når den første vindes er der pludselig kun 3 tilbage, og det er overkommeligt. Kan vi komme godt ud af den næste periode begynder det at se rigtig godt ud, men vi skal holde fokus på de enkelte opgaver, og tage dem i rækkefølge.

- I dag var det 3 point og ?job done?, konstaterer han med et skævt smil.

Ruben Bagger

- Vi spiller en OK kamp i dag, hvor sejren betyder mere end alt andet. Vi vidste det ville blive en svær bane, men vi kommer ikke helt godt fra start.

- Vi bør dog lukke kampen tidligere alligevel, for selvom vi sidder på det meste i anden halvleg, har de et par muligheder for at score.

- Straffesparket kan ikke diskuteres. Jeg får en fik stikning af Elmander, og Randers-forsvareren hægter mit støtteben. Herefter er kampen sådan set lukket, og vi fik hvad vi kom efter.

- Ingen af os spillede en stor kamp, men det skal man ikke forvente når vi spiller de her kampe i efteråret på så tunge baner, smiler Bagger.

Ekstra på brondby.com