23. SEPTEMBER 2004 kl. 11:11
0-0 for anden gang i træk

Der var masser af chancer til de blå-gule, og Brøndby var bestemt ikke heldige med kun at få 0-0 onsdag aften mod FC Nordsjælland. Nordsjællændernes keeper Kim Christensen stod en flot kamp og sikrede dermed, at FC Nordsjælland for anden kamp i træk klarede målløst mod Brøndby IF. Også ved det seneste møde, 28. marts i Farum Park, endte det målløst.

Brøndby kan dog fortsat glæde sig over at være med i toppen af SAS Ligaen og være det hold, der har holdt længst uden at blive besejret. 0-0 kampen mod FC Nordsjælland var det syvende opgør på stribe med point til Laudrup og Faxes tropper, og dermed holder Brøndby-mandskabet sig også fortsat øverst på formbarometeret med 11 point i de seneste fem kampe.

Morten Skoubo i luftduel

Morten Skoubo og Brøndbyholdet topper trods 0-0 stadigvæk formbarometeret.

Over 14.000 i gennemsnit

Det er fjerde gang i alt i denne sæson, at en kamp ender uden scoringer. Brøndby har været part i to af de målløse affærer. Den første var 0-0 i Århus mod AGF. 0-0 er det tredje oftest forekomne resultat i denne sæson i SAS Ligaen sammen med resultatet 0-1. 1-2 er forekommet fem gange, mens det oftest forekomne resultat er 2-1, hvilket er sket syv gange. Det har Brøndby leveret én gang - nemlig 2-1 over FC Midtjylland.

Onsdagens opgør var 46. i træk med femcifret tilskuertal på Brøndby Stadion. Hvis der også kommer over 10.000 tilskuere til de næste fire kampe, kan Brøndby dermed holde et jubilæum, når AGF kommer på besøg i 17. runde. Indtil videre har 70.351 tilskuere set Brøndbys hjemmekamp i denne sæson. Det er et gennemsnit på 14.070. Det er en lille stigning i forhold til sidste sæson efter fem hjemmekampe, hvor tallet var 69.258 eller 13.852 i snit.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk

Ekstra på brondby.com