20. JULI 2004 kl. 16:51
Stefanidis til Brøndby

Brøndby IF har i dag indgået aftale med Allsvenskan-klubben Djurgårdens IF om transfer af den svenske U21 landsholdsspiller Babis Stefanidis. Den 23-årige fløjspiller, som i eftermiddags bestod lægetjekket i Brøndby IF, tiltræder per dags dato en tre-årig kontrakt med Brøndby IF?s nifoldige Danmarksmestre hvor han får trøjenummer 25.

- Som det var tilfældet med Johan Elmander, har Babis Stefanidis også i længere tid været i vores søgelys, og derfor glæder det mig meget at det nu er lykkedes os at indgå aftale om endnu en markant forstærkning af Brøndby IF, udtaler adm. dir. Per Bjerregaard.

- Jeg er utrolig glad for at Djurgården og Brøndby er blevet enige om mit skifte til Danmark. Brøndby hører til blandt de bedste klubber i Skandinavien, og jeg glæder mig meget til at udvikle mit spil yderligere i samarbejde med Michael Laudrup og John Faxe Jensen, fortæller Babis Stefanidis.

Det er aftalt mellem Brøndby IF og Djurgårdens IF at transfersummen ikke offentliggøres.

Babis Stefanidis

Født: 8. marts 1981
Tidligere klubber: Brommarpojkarna, Iraklis, Djurgårdens IF
Højde: 180 cm
Vægt: 71 kg
Trøjenr.: 25
U21 landskampe: 18