Billetter til Brøndby Stadion

Som samarbejdsklub er der mulighed for at få billetter og 2 x billet-abonnement til Brøndby Stadion. 

Alle samarbejdsklubber får 2 x billet-abonnement til et samlet område. Dette er gjort for, at bestyrelsen, kontaktpersonerne eller lederne i de enkelte klubber, har mulighed for at mødes og netværke til Brøndby IF's kampe. Kortene er dog ikke personlige, og kan blive givet til enhver i klubben. 

1-2 gange årligt vil Brøndby IF inviterer samtlige samarbejdsklubbernes medlemmer på stadion for at overvære en kamp. Da vi ønsker at tilgodese alle, især de yngste medlemmer, vil vi vurdere hvilken kamp, bl.a. på baggrund af kamptidspunktet, der giver mest mening, og derfor kan vi ikke allerede ved sæsonstart udpege hvilken/hvilke kampe dette bliver. 

Alle samarbejdsklubber er i sin fulde ret til at ansøge om billetter til f.eks. stævner, turneringer, afslutninger eller andre specielle begivenheder i klubben. Dette skal ske igennem klubbens egen kontaktperson til Koordinator i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Det vil blive vurderet fra gang til gang om det kan lade sig gøre, med det antal billetter klubben ønsker.