Masterclass-samarbejdsklub
Masterclass-samarbejdsklub

Samarbejdsklubberne hos Brøndby IF har en lang række muligheder og tilbud, som skal give værdi til samarbejdsklubbens ungdomsarbejde. Det er inddelt i 3 kategorier: 

- Træneruddannelse: Trænerkurser, Masterclass Ambassadør, Talentcenter-træning, Workshops, Inspirationstræning, Masterclass Trænerdag, Trænerpraktik i Brøndby Masterclass
- Spillertræning: Talentcenter-træning, T+ træning, Brøndby IF Camps, Samarbejdsklub-stævner,
- Billetmuligheder: Sæsonkort & Billetter til Brøndby Stadion

Vores filosofi er, at det er ikke den lejlighedsvise Masterclass-træning der udvikler spilleren, men den daglige han får i klubben. Derfor gør vi rigtig meget ud af at uddanne trænerne i klubberne, så træningsniveauet bliver så højt som muligt, og derved giver den enkelte spiller de bedste forudsætninger for at nå hans potentiale. 

Derudover vil vi have både talentcenter-træning og T+ træning, hvor vi vil træne kontinuerligt med den enkelte spiller, og på den måde kan være med til at udvikle ham, samtidig med at motivere ham til at udvikle sig i sin egen klub, inden han overvejer at søge væk fra de trygge rammer til en ny klub. 

Skal din klub være samarbejdsklub?
Ønsker din klub at blive samarbejdsklub, skal jeres bestyrelse kontakte Koordinator Nikolaj Magelund på [email protected]