6. MARTS 2019 kl. 08:20
Strategi 6.4

I foråret 2016 udarbejdede Brøndby IF’s bestyrelse og direktion Strategi 6.4. Strategien blev efterfølgende opdateret i foråret 2019, hvilket resulterede i, at målepunkterne blev opdateret, og at der forventes økonomisk ligevægt i kalenderåret 2021.
 
Opdateringen skete, efter at de to seneste sæsoner sportsligt havde resulteret i to sølvmedaljer samt deltagelse i to pokalfinaler, hvoraf den seneste var med Brøndby IF som vinder. Dermed havde Brøndby IF klart overgået den daværende sportslige målsætning om at spille med i Mesterskabsspillet i sæsonen 2016/17 samt 2017/18.

Kommercielt var det lykkedes at skabe en større fremgang i de kommercielle indtægter, end det var forventet ved fastlæggelsen af Strategi 6.4, hvilket havde givet mulighed for at foretage flere og større investeringer end forventet ved fastlæggelse af Strategi 6.4 i 2016. Af investeringer kan nævnes Fanzonen, Familie Loungen, den nye træningsbane, nyt stadionlys, nye loger, et nyt TV-studie samt investeringer i den sportslige sektor. Alt i alt havde Brøndby IF i kalenderårene 2017 og 2018 investeret 170 mio. kr. til glæde for sponsorer, tilskuere og samarbejdspartnere.
 
Samtidig var det med et resultat for kalenderåret 2018 på 10,4 mio. kr. lykkedes Brøndby IF at opnå overskud et år tidligere end den oprindelige målsætning om økonomiske ligevægt i 2019.

Brøndby IF’s vision og værdier er følgende:

Vision
For Brøndby IF handler det om fodbold. Om at inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturelle bånd og geografi. Om fællesskabet, der skaber værdi og binder bånd. Om oplevelser, man husker, og som bygger traditioner. Det har det gjort siden 1964, og det vil det altid gøre.

Vi er anerkendte for vores måde at tænke attraktiv fodbold i helheder på. Talentet dyrkes i fællesskabet, og erfaringen er et fundament, som vi deler.

Vi går ind til hver kamp med viljen til sejr bankende stolt i vore hjerter, og fra første spark til sidste fløjt står vi sammen om at give alt, hvad vi har. Vi tager ansvar på og uden for banen – ikke bare for os selv, men for hele fællesskabet. Vi engagerer os i hverdagens små og store begivenheder og agerer rettidigt og med handlekraft.

Vi er innovative og udvikler os hele tiden, så vi sammen kan udleve vores drømme og ambitioner. Vi tager afsæt i en stærk, lokal forankring på Vestegnen, hvorfra vi stolt udspringer, og vi engagerer os lokalt, regionalt og nationalt. Et fundament og en kultur, som vi værner om og dyrker hånd i hånd med vores fans. Brøndby IF - fordi det handler om os alle sammen. 

Målepunkter i den opdaterede strategi 6.4 for sæsonerne 2019/20 - 2023/24

- Brøndby IF’s sportslige resultater sikrer deltagelse i Mesterskabsspillet de to kommende sæsoner og som sikrer europæiske kampe fra sæsonen 2021/22
- Brøndby IF skal udvikle både egne og tilknyttede fodboldspillere til et højt niveau, der sikrer både sportslig og økonomisk gevinst
- Brøndby IF skal skabe det stærkeste fællesskab i nordisk sport
- Brøndby IF skal have en høj troværdighed
- Brøndby IF skal have en innovativ tilgang til partnerskaber
- Brøndby IF skal skabe et bæredygtigt program for samfundsansvar
- Brøndby IF skal på mellemlang sigt være i økonomisk ligevægt og maksimalt have en kortfristet rentebærende gæld på 15 mio. kr. samt ingen langfristet rentebærende gæld

Værdier

- Fællesskab, vi vil udgøre et endnu større fællesskab og styrke vores position som Superligaens største fodbold-familie. Vi tror på dialog, inklusion og forskellighed.