Ebbe Skovdahl Fan Lounge
Ebbe Skovdahl Fan Lounge

Du finder Ebbe Skovdahl Fan Lounge ved GSV-tribunen. Loungen er opkaldt efter den mest vindende Brøndby-træner gennem tiden. Faderen til presfodbold på Vestegnen og manden med sin egen gule hær. Ebbe Skovdahl pryder væggene i loungen, og der vil være mulighed for at gå på opdagelse i hans glorværdige tid i klubben, mens man nyder den afslappede stemning som loungen tilbyder.

Loungen er som udgangspunkt altid åbent 3 timer før kampstart, og åben til 1 time efter. Der er åbent for alle før og efter kampen, men hvis du er sæsonkortholder på GSV-tribunen, har du også mulighed for at gå direkte fra loungen til tribunen. Sæsonkortholdere til GSV-tribunen har desuden mulighed for at benytte loungen under kampen.

Der kan købes et bredt udvalg af kolde og varme drikke. Udenfor finder du desuden et siddeområde, hvor der kan købes lækre pølser og flæskestegssandwich fra grillen.

Til udvalgte kampe vil der være underholdsindslag, som eksempelvis spillerinterview eller musik. Hold øje med Faninfo i ugen op til kampene yderligere information.

Der er desuden mulighed for at leje loungen til private arrangementer udenfor kampdage. For yderligere information, kan rettes henvendelse til [email protected].