Konceptet
Konceptet

Konceptets indhold og medlemskabsbetingelser

For kun 150 kroner kan du melde dig ind i Brøndby Junior, og få del i de mange fordele. Medlemskabet løber et år ad gangen, og det gælder fra indmeldelsen og 12 måneder frem. Det betyder, at man kan melde sig ind når som helst på sæsonen og stadig få de samme fordele som alle andre Junior-medlemmer. 

Når man har meldt sig ind i Brøndby Junior, vil medlemskabet fremover blive fornyet automatisk (sidste fornyelse efter man er fyldt 15 år). Man skal derfor selv melde sig ud, hvis man ikke længere ønsker at være medlem af Brøndby Junior.

Fordelene

Som medlem i Brøndby Junior får du følgende:

  • 2 gratis børne-billetter til familieafsnittet, ved kampe i Alka Superligaen
  • Billige voksen-billetter til familieafsnittet, ved kampe i Alka Superligaen
  • Mulighed for indløb med Brøndby-spillerne  på en kampdag
  • Mulighed for Meet 'n' Greet, hvor du bliver vist rundt bag kulissen på en kampdag
  • Mulighed for at holde fødselsdag på stadion
  • Forkøbsret til den årlige juletræsfest på Brøndby Stadion
  • Gratis deltagelse til Brøndby Dagen
  • En fødselsdagsgave
  • Masser af lækkert indhold på vores hjemmeside

Du kan læse meget mere om de enkelte fordele, og hvordan du udnytter dem, i nedenstående afsnit. 

Pris

Kr. 150,- om året.

Aldersbegrænsninger

Medlemskabet er for alle under 15 år. 

Børn under 3 år vil kunne deltage gratis ved juniorevents, i følge med en voksen.

Billetter

Som medlem af Brøndby Junior har man adgang til to gratis børnebilletter til Familieafsnittet på Loxam nedre B6, og billigere billetter til voksne.

Når man er logget ind med sit medlemsskab, kan man tilgå siden ”billetter” via fanen ”For Medlemmer”. Her får du en rabatkode og du kan derefter hente dine billetter via http://billetter.brondby.com

Billetpris

Udover de to gratis billetter, som du kan hente som Junior medlem, så kan du også tilkøbe voksenbilletter til Familieafsnittet for kun 75 kr.

Vi gør opmærksom på, at det er ikke muligt at købe disse billetter på Brøndby Stadion på kampdage, ej heller i Brøndby Shoppen. Som Junior-medlem skal man købe sine print-selv-billetter online.

*Bemærk at der som udgangspunkt ikke vil være junior-billetter tilgængelige til kampe mod FCK.

Brøndby Junior Familieafsnit

Vi har i 2017 samlet familie- og Junior-afsnittet på Loxam Nedre Blok 6, hvor vi vil forsøge at give familierne de bedste oplevelser. Der er blandt andet placeret en madbod lige bag afsnittet, hvor der serveres mere børnevenlig mad. Man kan for eksempel købe en Junior-meal med nuggets, pomfritter og en Capri Sonne. 

Brøndby Junior kommer ydermere til at planlægge en masse sjove stemningsdage til udvalgte hjemmekampe.

Hele Junior-afsnittet er røgfrit.

Fødselsdagsgave

Som medlem kan du afhente en fødselsdagsgave i Brøndby Shoppen, ved fremvisning af den tilsendte fødselsdagshilsen via mail. 

Er du bosat vest for Storebælt, vil vi sende fødselsdagsgaven hjem til dig. Disse vil blive afsendt en gang om måneden, og du kan derfor, som medlem vest for Storebælt, forvente din gave i starten af førstkommende måned efter fødselsdagsmåneden.

Der vil løbende blive skiftet ud i udvalget af fødselsdagsgaver.

Fødselsdag på stadion

Som medlem af Brøndby Junior, har du også mulighed for at holde din fødselsdag på Brøndby Stadion inden en Superligakamp. Synes du at det lyder interessant, så kan du læse meget mere om mulighederne lige her.  

LÆS MERE HER

Events

Der vil løbende blive afholdt forskellige Junior events fordelt over hele året. Her kan vi eksempelvis nævne den store Brøndby Dag og den populære Juletræsfest, hvor medlemmerne får mulighed for at komme helt tæt på Brøndby-spillerne. 

Du kan altid holde dig opdateret omkring kommende events her.

Indløb

Som medlem af Brøndby Junior har du også chancen for at deltage, når Brøndby-spillerne løber på banen til kamp på Brøndby Stadion. Her får man lov til at gå på banen sammen med spillerne, inden kampstart.

LÆS MERE OM INDLØB

Meet 'n' Greet

Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at tilmelde dig vores Meet ’n’ Greet, hvor du kan komme med på rundvisning, bag kulisserne, inden en kamp på Brøndby Stadion. 

LÆS MERE OM MEET ’N’ GREET