Konceptet i detaljer

For kun 250 kr. kan du nu blive medlem af Brøndby Junior. Det nye medlemskab er skruet sådan sammen, at man er medlem 12 måneder ad gangen. Det betyder, at man kan melde sig ind når som helst på sæsonen og stadig få de samme fordele som alle andre Junior-medlemmer. Når man har meldt sig ind i Brøndby Junior, vil medlemskabet fremover blive fornyet automatisk med sidste fornyelse, efter man er fyldt 13 år. Man skal derfor selv melde sig ud, hvis man ikke længere ønsker at være medlem af Brøndby Junior. Vi fokuserer på at give de yngste Brøndbyfans fantastiske oplevelser i fællesskab med familie og venner. Samtidig fokuserer vi også på at skabe et godt og sundt fanmiljø allerede i de unge rækker.

Fødselsdagsgaver: Som udgangspunkt kan man afhente en fødselsdagsgave til Junior-medlemmet i Brøndby Shoppen. Er man bosat vest for Storebælt, vil vi sende fødselsdagsgaven hjem til medlemmet. Der vil hvert år blive skiftet ud i udvalget af fødselsdagsgaver.

Man vil snart kunne gå ind på Brøndby Juniors hjemmeside og vælge sin fødselsdagsgave. Her får man mulighed for at vælge, hvorvidt man ønsker at hente gaven selv, eller om man ønsker at få gaven tilsendt. Bor man vest for Storebælt er fragten gratis, bor man øst for Storebælt opkræves der fragt.

Fødselsdagsfest på stadion: Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at holde din fødselsdag på Brøndby Stadion på kampdage. Fødselsdagsfesten vil foregå i Klub Europa Lounge med indgang via stadions hovedindgang.

PRIS: Kr. 175,- pr. person
Min. 10 personer
Max. 40 personer

(Hvis antallet af voksne overstiger antallet af børn, vil alle voksne blive opkrævet yderligere kr. 25,-. Det samlede beløb betales kontant på dagen.)

Fødselsdagen indeholder følgende:
Sund, men børnevenlig menu fra Jespers Torvekøkken.

Eksempel på menu:

 • Sprøde grøntsager med dip, mini-frikadeller på spyd, kyllingelår og pizzasnegle.
 • Saftevand ad libitum
 • En kagemand fra Strandvejens Bageri
 • En gave til fødselaren
 • Besøg af Nanok
 • En godtepose til hver deltager
 • En billet til hver deltager

Program (eksempel ved kampstart kl. 17:00):

 • 15.00: Velkomst i receptionen ved hovedindgangen. I vil blive fulgt op i samlet flok til jeres bord.
 • 15.30: Kagemand, gave og fødselsdagssang
 • 15.45: Besøg af Nanok ,som kommer med godteposer.
 • 16.00: I vil blive fulgt over til Brøndby Junior Lounge, hvor I kan hygge jer, inden kampen starter. Jeres pladser vil være i det røgfri Brøndby Junior-afsnit på den østvendte Loxam-tribune.

Er der allergier eller særlige behov, vi skal tage hensyn til, kan dette tilføjes i kommentarfeltet i tilmeldingsmodulet forneden.

I vil modtage et tilbud på fødselsdagen få dage efter jeres online-tilmelding. I skal derefter bekræfte tilbuddet, og så kan I begynde at glæde jer til fødselsdagen!

5 x 2 billetter: Hvert medlem vil få tildelt 10 billetter (5 x 2) hvert år, som kan benyttes ved hjemmekampe (i Superligaen). Disse bliver tilgængelige, når I logger ind med jeres nye brugernavn og adgangskode.

I vil kunne se jeres billetbeholdning via jeres profilside. Det vil altid være muligt at tilkøbe ekstra billetter, så man kan tage hele familien med ind til kamp. Fribilletterne giver adgang til det røgfrie familie afsnitt på Loxam tribunen, placeret ved Friis indgangen.

Har man to børn, der begge er medlemmer af Junior, og ønsker man 3 billetter, vil man i dette tilfælde være nødsaget til at tilkøbe den ene billet, da vores koncept er skruet sådan sammen, at man kun kan hente to billetter pr. gang.

Vi arbejder på at finde en løsning, som kan tilgodese jer, der ønsker at tage på stadion i ulige antal, og som har flere medlemmer af Junior.

*Gælder som udgangspunkt ikke kampe mod FC København.

Events: Der vil blive afholdt Brøndby Dag og Juletræsafslutning hvert år. Vi vil altid bestræbe os på at afholde arrangementerne, om det så bliver med forsinkelse. Det er kun ved særlige uforudsete omstændigheder, at disse events kan blive aflyst. Ud over Brøndby Dagen og Juletræsafslutningen vil der være to events fordelt på henholdsvis efteråret og foråret. Der er med vilje ikke sat nogen specifik ramme for disse events, da vi ønsker kreativ frihed til selv at finde på spændende events til jer.

Andre mulige arrangementer som kan blive afholdt i løbet af året:

 • Fastelavn
 • Påske
 • Halloween

Indløb: Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at tilmelde dig den enestående mulighed at løbe indløbmed Brøndby-spillerne til en kamp på Brøndby Stadion.

Her får man lov til at gå på banen hånd i hånd med en Brøndby-spiller foran en masse tilskuere. Man får også lov til at tage to personer med på stadion, som man kan se kampen med bagefter. Dette betyder I får 3 billetter af os.

OBS:
 Det er påkrævet, at maner iført Brøndby IF’s nyeste hjemmebanedragt med trøje, shorts og sokker. Et sær-tilbud på køb af dette vil naturligvis blivestillet til rådighed.

SÅDAN LÆGGER DU ET LOD I PULJEN TIL INDLØB:


Her på siden kan du tilmelde dig indløb ved at lægge et ”lod” i puljen. Vi udsender en nyhedsmail til alle medlemmer samt lægger en artikel op på hjemmesiden, hver gang vi åbner for puljen til tilmeldinger. Puljen vil være åben i 2-3 dage. Efter vi har lukket for puljen, vil vi trække lod blandt dem, der har lagt et lod i puljen.

 • Indtast oplysninger. Her indtaster man sine oplysninger og trykker ”Læg mit lod i puljen”.

 • Er jeg den heldige? Fem til syv dage før kamp vil man få tilsendt en mail med information om, hvorvidt man er den heldige, der kan komme med til indløb. Man får efterfølgende to dage (48 timer) til at give endeligt svar. Når man ikke at give besked, eller kan man ikke deltage alligevel, trækker vi lod om en ny deltager. (Husk at tjekke jeres spamfilter/uønsket mail.)

 • Hjemmebanedragt. Har man givet endeligt svar inden for tidsfristen, modtager man bekræftelse på indløbet og en voucherkode, så man har mulighed for at købe den nye hjemmebanedragt til en god Brøndby Junior-pris (25 % rabat).


*Er man ikke iført den nyeste hjemmebanedragt (trøje, shorts og sokker), kan man ikke deltage i indløb. Ingen undtagelser.

Man kan ikke selv få lov til at vælge hvilken spiller man går ind med hånd i hånd.

Meet 'n' Greet: Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at tilmelde dig det fantastiske Meet ’n’ Greet, hvor du kan møde to af Brøndby-spillerne inden en kamp på Brøndby Stadion. Efter Meet 'n' Greet kan du tage 1 person med ind og se kampen. Dette betyder I får 2 billetter af os.


Her vil man sammen med de to spillere få en eksklusiv rundvisning i spillernes træningslokaler, som de færdes i til hverdag samt komme med ud ved banen og sidde i indskiftningsboksen. Man får mulighed for at stille en massespørgsmål og hygge sig med de to spillere. Der er også mulighedfor, at man støder ind i andre spillere og måske en træner.

OBS: Dette arrangement er KUN for børn. Det er derfor vigtigt, at barnet kan håndtere at gå på egen hånd uden mor og far. Udover de to spillere vil der være én opsynshavende med, som vil danne bagtrop på rundvisningen og sørge for, at alle er med.

SÅDAN LÆGGER DU ET LOD I PULJENTIL MEET ’N’ GREET:

Her på siden kan du tilmelde dig Meet’n’ Greet ved at lægge et ”lod” i puljen. Vi udsender en nyhedsmail til alle medlemmer samt lægger en artikel op på hjemmesiden, hver gang vi åbner for puljen til tilmeldinger. Puljen vil være åben i 2-3 dage. Efter vi har lukket for puljen, vil vi trække lod blandt dem, der har lagt et lod i puljen.

 • Indtast oplysninger. Her indtaster man sine oplysninger og trykker ”Læg mit lod i puljen”.

 • Er jeg den heldige? Fem til syv dage før kamp vil man få tilsendt en mail med information om, hvorvidt man er den heldige, der kan komme med til Meet ’n’ Greet. Man får efterfølgende to dage (48 timer) til at give endeligt svar. Når man ikke at give besked, eller kan man ikke deltage alligevel, trækker vi lod om en ny deltager. (Husk at tjekke jeres spamfilter/uønsket mail.)

 • KUN for børn. Man kan som forældre ikke deltage i dette arrangement. Det er derfor vigtigt, at barnet er tilpas med at færdes på egen hånd med de to spillere samt den opsynshavende, der er til stede under rundvisningen.


*Arrangementet tager ca. 15-25 min.

Brøndby Junior Lounge: Børnenes egen lounge vil fremover kun være åben ved kampe, der bliver spillet kl. 17:00 og ved særlige begivenheder. Vi arbejder på at finde nogle sponsorer, som kan være med til at udbygge Loungen med nye faciliteter, så vi igen kan tilbyde god underholdning før alle kampe på hjemmebane.

I er mere end velkomne til at kontakte os, hvis I oplever problemer med det nye system på junior@brondby.com.

Vi forsøger at svare på alle henvendelser inden for to arbejdsdage.

Konceptets indhold og medlemsskabsbetingelser

For kun 150 kroner kan du nu blive medlem af Brøndby Junior. Det nye medlemskab er skruet sådan sammen, at man er medlem 12 måneder ad gangen. Det betyder, at man kan melde sig ind når som helst på sæsonen og stadig få de samme fordele som alle andre Junior-medlemmer. Når man har meldt sig ind i Brøndby Junior, vil medlemskabet fremover blive fornyet automatisk (sidste fornyelse efter man er fyldt 15 år). Man skal derfor selv melde sig ud, hvis man ikke længere ønsker at være medlem af Brøndby Junior.

Vi fokuserer på at give de yngste Brøndbyfans fantastiske oplevelser i fællesskab med familie og venner. Samtidig fokuserer vi også på at skabe et godt og sundt fanmiljø allerede i de unge rækker.

PRIS
For kun 150 kroner kan du nu blive medlem af Brøndby Junior.

Aldersbegrænsninger
Medlemskabet er for alle børn under 15 år.
Børn under 3 år vil de kunne deltage gratis ved juniorevents, i følge med en voksen.


Billige billetter:
Som medlem af Brøndby Junior har man adgang til to gratisbilletter til børn, og billigere billetter til voksne.
Når man er logget ind med sit medlemsskab, kan man tilgå siden ”billetter/kort” via fanen ”For Medlemmer”. Her bliver man stillet videre til billetsystemet, hvor man kan vælge sine pladser på Junior Familieafsnittet og bestille sine print-selv-billetter.

Billetpris:
Voksen: 75 kr.

Det er ikke muligt at købe disse billetter på Brøndby Stadion på kampdage, ej heller i Brøndby Shoppen. Som Junior-medlem skal man købe sine print-selv-billetter online via medlemsskabet.

Bemærk at der som udgangspunkt ikke vil være junior-billetter tilgængelige til kampe mod FCK.


Brøndby Junior Familieafsnit
Vi har i 2017 samlet familieafsnittet og Junior-afsnittet på Loxam Nedre Blok 6, hvor vi vil forsøge at give familierne den bedste oplevelser. Der er blandt andet kommet en madbod lige bag afsnittet, hvor der vil være meget mere børnevenligt mad. Man kan for eksempel købe en Junior-meal med nuggets, pomfritter og en capri Sonne. 

Brøndby Junior  kommer til at planlægge en masse sjove stemningsdage til udvalgte hjemmekampe.

Hele Junior-afsnittet er røgfrit.

Fødselsdagsgaver:
Som udgangspunkt kan man afhente en fødselsdagsgave til Junior-medlemmet i Brøndby Shoppen, ved fremvisning af den tilsendte fødselsdags-hilsen via mail.

Er man bosat vest for Storebælt, vil vi sende fødselsdagsgaven hjem til medlemmet. Disse vil blive afsendt 1 gang om måneden, og man kan derfor som medlem vest for Storebælt forvente sin gave i starten af måneden efter sin fødselsdagsmåned.

Der vil løbende blive skiftet ud i udvalget af fødselsdagsgaver.


Fødselsdagsfest på stadion:
Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at holde din fødselsdag på Brøndby Stadion på kampdage. Fødselsdagsfesten vil foregå i Klub Europa Lounge med indgang via Brøndby Stadions hovedindgang.
PRIS: Kr. 175,- pr. person
Min. 10 personer
Max. 40 personer

(Hvis antallet af voksne overstiger antallet af børn, vil alle voksne blive opkrævet yderligere kr. 25,-. Det samlede beløb betales kontant på dagen.)

Fødselsdagen leveres af Jespers Torvekøkken og er en sund, men børnevenlig menu.

Eksempel på menu:

Sprøde grøntsager med dip, mini-frikadeller på spyd, kyllingelår og pizzasnegle.
Saftevand ad libitum
En kagemand fra Strandvejens Bageri

Udover mad og kagemand får man også følgende til sit fødselsdagsarrangement.

 • En gave til fødselaren
 • Besøg af Nanok
 • En godtepose til alle børn
 • En billet til hver deltager

Program (eksempel ved kampstart kl. 16:00):

14.00: Velkomst i receptionen ved hovedindgangen. I vil blive fulgt op i samlet flok til jeres bord i Klub Europa.
14.30: Kagemand, gave og fødselsdagssang
14.45: Besøg af Nanok, som kommer med godteposerne.
15.00: I vil blive fulgt over til Brøndby Junior Lounge eller jeres pladser, som vil være i det røgfri Brøndby Junior-afsnit i HRH-svinget.

Er der allergier eller særlige behov, vi skal tage hensyn til, kan dette tilføjes i kommentarfeltet i tilmeldingsmodulet.

I vil modtage et tilbud på fødselsdagen få dage efter jeres online-tilmelding. I skal derefter bekræfte tilbuddet, og så kan I begynde at glæde jer til fødselsdagen!


Events:
Der vil blive afholdt den store Brøndby Dag og populære Juletræsafslutning hvert år, hvor medlemmerne kommer helt tæt på spillerne.
Vi vil altid bestræbe os på at afholde arrangementerne, om det så bliver med forsinkelse. 

Ud over Brøndby Dagen og Juletræsafslutningen vil der være events fordelt på henholdsvis efteråret og foråret. Der er med vilje ikke sat nogen specifik ramme for disse events, da vi ønsker kreativ frihed til selv at finde på spændende events til jer.

Eksempler på andre mulige arrangementer, som kan blive afholdt i løbet af året:
Fastelavn
Påske
Halloween

Vi tager forbehold for, at events kan blive aflyst pga. særlige uforudsete omstændigheder eller grundet økonomiske begrænsninger.


Indløb:
Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at tilmelde dig den enestående mulighed at løbe indløb med Brøndby-spillerne til en kamp på Brøndby Stadion.

Her får man lov til at gå på banen hånd i hånd med en Brøndby-spiller foran en masse tilskuere. Man får også lov til at tage to personer med på stadion, som man kan se kampen med bagefter. Dette betyder, at I får tre billetter af os.

OBS: Det er påkrævet, at man er iført Brøndby IF’s nyeste hjemmebanedragt med trøje, shorts og sokker. Et særtilbud på køb af dette vil naturligvis blive stillet til rådighed.

SÅDAN LÆGGER DU ET LOD I PULJEN TIL INDLØB:
Her på siden kan du tilmelde dig indløb ved at lægge et ”lod” i puljen. Vi åbner puljen cirka 2 uger før den næste hjemmekamp. Vi udsender også en nyhedsmail til alle medlemmer med påmindelse om dette. Puljen vil lukke 7 dage før kampen, hvor vi trækker lod blandt dem, der har lagt et lod i puljen.

 • Indtast oplysninger. Her indtaster man sine oplysninger og trykker ”Læg mit lod i puljen”.
 • Er jeg den heldige? Fem til syv dage før kamp vil man få tilsendt en mail med information om,hvorvidt man er den heldige, der kan komme med til indløb. Man får efterfølgende to dage (48 timer) til at give endeligt svar. Når man ikke at give besked, eller kan man ikke deltage alligevel, trækker vi lod om en ny deltager. (Husk at tjekke jeres spamfilter/uønsket mail.)
 • Hjemmebanedragt. Har man givet endeligt svar inden for tidsfristen, modtager man bekræftelse på indløbet og en voucherkode, så man har mulighed for at købe den nye hjemmebanedragt til en god Brøndby Junior-pris (25 % rabat).

*Er man ikke iført den nyeste hjemmebanedragt (trøje, shorts og sokker), kan man ikke deltage i indløb. Ingen undtagelser.
Man kan ikke selv få lov til at vælge hvilken spiller man går ind med hånd i hånd.


Meet 'n' Greet:
Som medlem af Brøndby Junior har du mulighed for at tilmelde dig det fantastiske Meet ’n’ Greet, hvor du kan får en rundvisning bag kulisserne inden en kamp på Brøndby Stadion. Efter Meet 'n' Greet kan du tage 1 person med ind og se kampen. Dette betyder, at I får 2 billetter af os.

Til Meet 'n' Greet vil man få en eksklusiv rundvisning i spillernes træningslokaler, som de færdes i til hverdag, se omklædningsrummet og taktiklokalet samt komme med ud ved banen og sidde i indskiftningsboksen. Man får mulighed for at stille en masse spørgsmål og give highfives til en masse spillere. 

OBS: Dette arrangement er KUN for børn. Det er derfor vigtigt, at barnet kan håndtere at gå på egen hånd uden mor og far. Der vil altid være en Junior-medarbejder med på rundvisningen, som vil danne bagtrop på rundvisningen og sørge for, at alle er med.

SÅDAN LÆGGER DU ET LOD I PULJEN TIL MEET ’N’ GREET:
Her på siden kan du tilmelde dig Meet’n’ Greet ved at lægge et ”lod” i puljen. Vi åbner puljen cirka 2 uger før den næste hjemmekamp. Vi udsender også en nyhedsmail til alle medlemmer med påmindelse om dette. Puljen vil lukke 7 dage før kampen, hvor vi trækker lod blandt dem, der har lagt et lod i puljen.

 • Indtast oplysninger. Her indtaster man sine oplysninger og trykker "Læg mit lod i puljen".
 • Er jeg den heldige? Fem til syv dage før kamp vil man få tilsendt en mail med information om, hvorvidt man er den heldige, der kan komme med til Meet ’n’ Greet. Man får efterfølgende to dage (48 timer) til at give endeligt svar. Når man ikke at give besked, eller kan man ikke deltage alligevel, trækker vi lod om en ny deltager. (Husk at tjekke jeres spamfilter/uønsket mail.)
 • KUN for børn. Man kan som forældre ikke deltage i dette arrangement. Det er derfor vigtigt, at barnet er tilpas med at færdes på egen hånd sammen med den opsynshavende Junior-medarbejder, der er til stede under rundvisningen.

*Arrangementet tager ca. 15-25 min.


Brøndby Junior Lounge:
Vi arbejder fortsat på at finde nogle sponsorer, som kan være med til at udbygge Junior Lounge med nye faciliteter, så vi igen kan tilbyde god underholdning før alle kampe på hjemmebane.


Der vil som udgangspunkt altid være udendørsaktiviteter på græsplænen bag Loxam tribunen inden kampen. 

Vi tager dog forbehold for aflysninger ved særlige uforudsete omstændigheder.


I er mere end velkomne til at kontakte os, hvis I oplever problemer med systemet eller har spørgsmål angående Junior-medlemskabet på junior@brondby.com.

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser inden for to arbejdsdage.