Familie Lounge

En af hjørnestenene i strategi 6.4 omhandler Danmarks mest engagerede fans. Som del af denne strategi vil vi gerne skabe endnu bedre rammer for, at vi også fremover kan udvikle fankulturen og tiltrække flere fans til Brøndby IF's kampe.

I 2018 åbnede vi vores Familie Lounge, i lokalerne under Michael Laudrup Lounge og Brøndby Gymnasium.

Her er der til hver hjemmekamp en masse aktiviteter og faciliteter til børn i alle aldre, og der vil samtidig være direkte adgang fra Familie Loungen til stadion for dem der har billet eller sæsonkort til GSV tribunen. I pausen og 2. halvleg kan dem i familieafsnittet og resten af GSV tribunen også anvende Familie Loungens faciliteter.

Familie Loungens faciliteter indeholder blandt andet følgende:

eSport og gamingområde
Et af de større tiltag i Familie Loungen er det store eSport-område. Her er der forskellige Playstation-miljøer, hvor der blandt andet kan spilles FIFA eller afholdes forskellige konkurrencer, som eksempelvis Just Dance- konkurrence.  Derudover er der i samarbejde med eSport-partner, MM Vision, installeret 15 komplette gaming PC’ere med tilhørende udstyr, hvor der er mulighed for at spille forskellige spil, eksempelvis FORTNITE. Gaming området er udstyret med Brøndby eSport gamerstole fra Vertagear, der også kan købes i Brøndby Shoppen.


Kreativt værksted sammen med Søstrene Grene
Til de kreative fans er der et område, hvor man kan tegne, male eller lave andre kreative ting. Her stiller Søstrene Grene forskellige redskaber til rådighed. Til hver kamp på Brøndby Stadion vil dagens tegning blive kåret og hængt op på opslagstavlen. Vinderen får en kuffert fra Søstrene Grene med forskellige tegneredskaber. Der vil løbende være forskellige temaer i området, alt efter årstider og kamptidspunkter.


Aktivitetssal
I aktivitetsalen er der en lille boldbane med et stort stadionmaleri som flot kulisse, hvor man kan afprøve sine egnefodboldfærdigheder på de små mål.

I aktivitetsalen er der desuden direkte adgang til stadion, hvis man har billet eller sæsonkort til GSV tribunen. 


Børnefødselsdage
Som Brøndby Junior medlem kan man inden en hjemmekamp holde sin børnefødselsdag med sine venner i sit eget reserveret område i Familie Loungen. For kun 175 kr. per mand får gæsterne byg-selv burger, kagemand, slikposer, gave til fødselaren og kampbilletter til dagens kamp.


Virtual Reality
En af de nyeste tilføjelser til Familie Loungen er vores fire nye virtual reality briller. Her kan du udfordret din højdeskræk og dine evne i en virtuel verden. 


Bordtennis, pool og bordfodbold

I bedste ungdomsklub-stil vil der selvfølgelig også væremulighed for at udfordre sig selv og sine medfans i bordtennis, en runde pool eller en omgang bordfodbold med Carlsberg Sport.

Udendørs aktiviteter
Når vejret tillader det, vil der i området foran Familie Loungen blive opsat hoppeborge og andre udendørs aktiviteter, som børnene også kan forlyste sig med, inden de skal ind og se Brøndby-spillerne løbe på banen.Café
I Familie Loungens café kan man købe billig sodavand, Capri Sonne og varm kakao, samt kaffe og te ad libitum til de voksne. Derudover vil der være et udvalg af snacks til den lille sult.