Sæsonkort og billetsalg

Sådan fungerer dit sæsonkort i 2020/21-sæsonen 

Grundet restriktioner for arrangementer under Covid-19 epidemien, er der ændringer i hvordan dit sæsonkort vil virke i den kommende sæson.  

Dette betyder blandt andet, at vi ikke kan tilbyde vores sæsonkortholdere deres faste sæsonkortplads, ligesom at sæsonkort ikke giver automatisk adgang til kampen. 

Sæsonkortholdere har i stedet mulighed for at trække en gratis billet til alle kampe på Brøndby Stadion. Der er ingen deadline for at trække billet, så længe der er ledige pladser på stadion, men vi opfordrer dog til at trække din billet så snart du har besluttet at komme til kampen. 

Ud fra historikken på antallet af sæsonkortholdere, som møder op til en kamp, forventes det, at alle sæsonkortholdere som ønsker en billet til en given hjemmekamp, vil have mulighed for dette. 

For at tilgodese de forskellige priser, man har betalt for sit sæsonkort, vil der være følgende retningslinjer for, hvilke pladser sæsonkortholdere kan vælge:  

- Sæsonkortholdere på Sydsiden og J. Jensen tribunen vil som udgangspunkt have mulighed for at trække billetter på endetribunerne.  
- Sæsonkortholdere på GSV-tribunen eller Carlsberg-tribunen vil have frit valg på hele stadion. 

Billetsalg 
Der vil som udgangspunkt ikke være frit billetsalg til vores hjemmekampe, da alle pladser til kampene vil være reserveret til partnere og sæsonkortholdere. Det forventes at partnere og sæsonkortholdere vil udnytte den fulde kapacitet vi kan tilbyde. 

Hvis der mod forventning er lav efterspørgsel blandt sæsonkortholdere, vil et begrænset antal billetter kunne sættes i frit salg. Dette vil ske efter en løbende vurdering af efterspørgslen og den ledige kapacitet til kampen. 

Følg med her på siden for opdateringer omkring billetsalg. 

Mulighed for kompensation til sæsonkortholdere 
Alle sæsonkortholdere vil modtage information om hvornår og hvordan kompensationen vil blive udmøntet i starten af januar 2021.

For efteråret 2020 vil kompensationen for alle sæsonkortholdere være 31,25% af sæsonkortets værdi, svarende til de fem Superliga-kampe som er afviklet uden sæsonkortholdere har kunne få adgang.

Værdien af sæsonkortet udregnes efter prisen du har betalt, men fraregnet gebyrer samt hvis du eventuelt har brugt en rabatkode for en tidligere kompensation.

Kørestolsbrugere
Sæsonkortholdere, som normalt har kørestolspladser, kan indtaste deres sæsonkortnummer som alle andre. Disse kort vil åbne for kørestolspladser på plateauet i afsnit D. Man skal trække én plads – ledsager følger gratis med og viser blot sit ledsagerkort i indgangen.

Find svar på de oftest stillede spørgsmål om kampe under COVID-19 lige her.