Prematch faciliteter

Fanzonen 
Det er udelukkende personer med billet til Sektion FZ, som har adgang til Fanzonen – dette gælder både før, under og efter kampen. Har du ikke billet til denne sektion, er det altså ikke muligt at benytte Fanzonen. 

Fanzonen åbner som udgangspunkt tre timer før kampstart og er lukket efter kampen er slut. 

Tilskuere i Fanzonen vil ved ankomst blive tildelt en siddeplads af personalet. Fanzonen følger retningslinjerne for restaurationer under Covid-19 epidemien og det er derfor blandt andet ikke tilladt at gøre længerevarende stående ophold. 

Vær opmærksom på de særlige regler for indgangstider, som er gældende for Sektion FZ. Indgangen til denne sektion lukker 60 minutter før kampstart.

Ebbe Skovdahl Fan Lounge 
Det er udelukkende personer med billet til Sektion ES som har adgang til Ebbe Skovdahl Fan Lounge – dette gælder både før, under og efter kampen. Har du ikke billet til denne sektion, er det altså ikke muligt at benytte Ebbe Skovdahl Fan Lounge. 

Ebbe Skovdahl Fan Lounge åbner som udgangspunkt tre timer før kampstart og er lukket efter kampen er slut. 

Tilskuere i Ebbe Skovdahl Fan Lounge vil ved ankomst blive tildelt en siddeplads af personalet i enten det nye indrettede udeområdet eller indenfor i selve fanloungen. Loungen følger retningslinjerne for restaurationer under Covid-19 epidemien og det er derfor blandt andet ikke tilladt at gøre længerevarende stående ophold. 

Vær opmærksom på de særlige regler for indgangstider, som er gældende for Sektion ES. Indgangen til denne sektion lukker 60 minutter før kampstart.

Familie Loungen 
Det er udelukkende personer med billet til Sektion FL som har adgang til Familie Loungen – dette gælder både før, under og efter kampen. Har du ikke billet til denne sektion, er det altså ikke muligt at benytte Familie Loungen. 

Familie Loungen åbner som udgangspunkt 1½ time før kampstart og lukker kort tid, efter kampen er slut. 

Familie Loungen er delt op i to legeområder med en begrænset kapacitet. Der vil i begge områder være mulighed for at spille både FIFA, bordfodbold og for at tegne. Legeområderne er lukket ved kampstart frem til pausen, hvor vi sørger for at spritte af, så de er klar igen til pausen og anden halvleg.

I område 1 vil der, udover ovenstående, også være adgang til 7 gaming pc’ere. 

I område 2 vil der, udover ovenstående, være adgang til bordtennis og poolbord.  

Når man er gået ind af indgang FL kan man vælge at gå ind i én af de to legeområder, eller direkte ind i bodgaden og tribunen.  

Grundet den nedsatte kapacitet betyder det, at vi ikke kan garantere at der er plads til alle 500 gæster i de to legeområder på samme tid. Hvis begge legeområder er fyldte, kan man vente i venteområdet indtil nogle gæster er gået ud af legeområdet igen. Hvis venteområdet er fyldt, må man gå ind på tribunen og kigge forbi lidt senere. 

Vi anbefaler at man ikke går frem og tilbage mellem de to områder, og at man også giver andre gæster mulighed for at komme ind efter rimelig tid. 

Find svar på de oftest stillede spørgsmål om kampe under COVID-19 lige her.