Familier og Brøndby Junior

Det officielle familieafsnit er placeret i sektion FL, så vi opfordrer familier med mindre børn til at trække billet til denne sektion.  

Det er selvfølgelig muligt for familier at sidde overalt på stadion, men hvis man vil benytte Familie Loungen skal man have billet til sektion FL.  

Som sæsonkortholder behøver du ikke trække voksen/børne-billetter, men blot en “sæsonkortbillet” ved at indtaste dit sæsonkortnummer som kode. I et eventuelt frit billetsalg er det muligt, at købe børnebilletter i alle ledige sektioner.  

Læs mere om billetter eller sæsonkortbilletter her. 

Brøndby Junior-medlemmer vil modtage én unik billet-kode per medlem i en email, som de kan bruge til at trække 1 gratis billet og købe 1 voksen billet til almindelig billetpris til sektion FL. Dette vil kun være muligt i en begrænset periode, og det vil være først til mølle. Det er muligt at indløse flere koder efter hinanden, og koderne vil kun virke til sektion FL.

Har man ikke modtaget denne mail indenfor den begrænset periode, skal du skrive til os her https://kundeservice.brondby.com/hc/da/requests/new.

Find svar på de oftest stillede spørgsmål om kampe under COVID-19 lige her.