Familier og Brøndby Junior

Det officielle familieafsnit er placeret i sektion FL, så vi opfordrer familier med mindre børn til at trække billet til denne sektion.  

Det er selvfølgelig muligt for familier at sidde overalt på stadion, men hvis man vil benytte Familie Loungen skal man have billet til sektion FL.  

Som sæsonkortholder behøver du ikke trække voksen/børne-billetter, men blot en “sæsonkortbillet” ved at indtaste dit sæsonkortnummer som kode. I et eventuelt frit billetsalg er det muligt, at købe børnebilletter i alle ledige sektioner.  

Læs mere om billetter eller sæsonkortbilletter her. 

Brøndby Junior-medlemmer vil modtage én unik billet-kode per medlem i en email, som de kan bruge til at trække 1 gratis billet og købe 1 voksen billet til almindelig billetpris til sektion FL. Dette vil kun være muligt i en begrænset periode, og det vil være først til mølle. Det er muligt at indløse flere koder efter hinanden, og koderne vil kun virke til sektion FL.

Har man ikke modtaget denne mail indenfor den begrænset periode, så kontakt os på [email protected] 


----------------------------------------------------------------------------------------------


Ofte stillede spørgsmål 

Må familier sidde ved siden af hinanden (uden et sæde imellem)? 

Nej, retningslinjerne er ens i alle afsnit. Man skal derfor holde sig til de tildelte sæder.  

Kan jeg komme i Familie Loungen? 

Ja, Familie Loungen er åben med udvalgte aktiviteter og nedsat kapacitet, for personer med billet til sektion FL. 

Familie Loungen åbner 1½ time før kampstart og har åbent frem til kampstart. Der vil være lukket for legeområderne i 1. halvleg, men åbner igen for gæster i pausen og 2. halvleg.

Er jeg sikret adgang til Familie Loungens aktiviteter/legeområde når der er nedsat kapacitet? 

Familie Loungen vil være opdelt i to områder med begrænset kapacitet. Hvis der er fyldt, kan man vente i venteområdet indtil nogle er gået ud igen, eller man kan gå ind på tribunen og prøve igen lidt senere. Vi opfordrer alle gæster til at komme i god tid, og give plads til at andre kan komme til i legeområderne efter rimelig tid, og på den måde skabe lidt rotation i gæsterne.