Fair Play – også uden for banen
Fair Play – også uden for banen

Det brede partnerskab går under betegnelsen 'Fairplay - også uden for banen' og er det første af sin slags i Danmark. Partnerskabet har til formål at bygge broer mellem parterne samt fremme dialogen og den positive fankultur. Partnerskabet består af Brøndby IF, Brøndby Kommune, Vestegnens Politi, Brøndby Support og Alpha Brøndby

Udgangspunktet er, at fodboldkampe med deltagelse af BrøndbyIF til hver en tid skal være en festlig og god oplevelse med den positive fankultur i centrum. Det er det langt hen ad vejen i dag, men der er fortsat uønskede episoder, hærværk samt kontroverser mellem politi og fans før, under og efter kampe. Det har 'Fairplay - også uden for banen' særligt fokus på at minimere. Alle aftalens parter forpligter sig til at bidrage aktivt til at reducere konflikter og uro.

Partnerskabet styrker koordinationen af allerede eksisterende indsatser og etablerer nye, målrettede aktiviteter, der kan forebygge uønskede situationer, som bedre dialog og samarbejde kunne have forhindret.

Grundlæggende handler partnerskabet om at:
- Skabe en positiv indgangsvinkel til dét at være fodboldfan.
- Skabe forståelse og respekt de forskellige parter imellem og opstille rammer og retningslinjer, som alle er ansvarlige for at overholde.
- Skabe rammerne for at kampe med deltagelse af Brøndby IF bliver afviklet uden uro og ballade både før, under og efter kampene.

Parterne i 'Fairplay - også uden for banen' arbejder målrettet på at skabe gode rammer og levere langtidsholdbare løsninger samt styrke fodboldoplevelsen på og omkring Brøndby Stadion.

Læs indholdet i partnerskabsaftalen her.