Sæsonkort til Familieafsnittet

Sæsonkort til Familieafsnittet for kun 295,- pr. barn

Flere og flere køber sæsonkort til Brøndby Stadions familieafsnit på Loxam-tribunen. Det er der en god grund til. I familieafsnittet er der fokus på at skabe den gode oplevelse for både børn og forældre. Der vil være konkurrencer til nogle af kampene, der vil være tifo-dage, og Nanok kigger ofte forbi.

Du kan derudover altid benytte dig af faciliteterne og de mange aktiviteter i vores Familie Lounge, hvorfra der også er direkte adgang ud til Familieafsnittet på Loxam-tribunen.

Du kan således også benytte dig af Familie Loungens faciliteter i pausen af kampen samt under 2. halvleg, hvor vores personale vil være tilstede.

Det nedre familieafsnit (blok 6) er unummereret, så du kan frit vælge, hvor du vil sidde, hvis du skal have nogle med på stadion, der ikke har sæsonkort.

Mellemafsnittet (tårn 18) er med faste pladser, hvis du gerne vil sikre dig den samme plads til alle kampene.

Et sæsonkort til et barn koster kun 295,- for alle kampene på Brøndby Stadion i 3F Superligaen. Et voksenkort koster 1200,- på det nedre afsnit (blok 6) og 1400,- på mellemafsnittet (tårn 18).

Til kampe mod FC København skal man trække en billet til en fast plads, hvor man har mulighed for at sidde et andet sted, hvis man ikke ønsker at sidde for tæt på udebaneafsnittet.