Det siger kunderne
Det siger kunderne

Her kan du komme bagom MOT Danmarks ildsjælesamling, afholdt på Brøndby Stadion


Christopher Bak Billing, Carlsberg

Carlsberg salgsmøde, 2016

- Tre gange om året samler vi hele vores salgsstyrke et sted i Danmark. Denne gang blev det på Brøndby Stadion, for der er noget specielt ved at være der alene på en dag, hvor der ikke spilles fodbold.

- Omgivelserne er gode, og man kommer lidt om bag kulisserne. Mange af vores sælgere kommer på stadion til kampe, det her var noget specielt for dem.

- Dialogen med klubben var rigtig god, og alt forløb, som det skulle.


Dorthe Tjørneskov Hansen , Danske Bank

Danske Bank Investermøde, 2016

- Det er nogle fantastiske faciliteter, der er herude, og så er beliggenheden rigtig god for vores region. Det gør, at der er mange kunder, der godt kan lide at kommeher. Vi er partnere i Brøndby IF, og derfor er det også oplagt at støtte på andre måder end kun at hive kunder herud for at se noget fodbold. Der er flere muligheder herude, og Michael Laudrup Lounge er virkelig flot. I aften har vi jo fyldt den til bristepunktet, så det er et godt tegn. Det har været et nemt forløb at arrangere mødet i dag. Vi har været her i flere år, og samarbejdet fungerer upåklageligt. Det har næsten bare været et telefonopkald, og så kører det,hvilket er fantastisk. Vi vil helt sikkert anbefale det til andre.  

Asta og Henning Bue er tilbagevendendegæster til Danske Banks arrangementer på Brøndby Stadion, og de glæder sig til at komme tilbage endnu en gang.

- Vi har deltaget flere gange, og vi synes, at det er skønt at komme her. Det er nogle gode lokaler og flotteomgivelser, siger Asta Bue, som bliver suppleret af Henning Bue.

- Det er altid sublimt at komme her. Maden er fantastisk, og personalet er altid søde og smilende.Så det er altid en fornøjelse at være her, og derfor kan vi godt lide at komme tilbage.


Claus Lykkebjerg Larsen, Continental

ContiBrazilCup 2014, Brøndby Stadion

- Tilbage i 2010 afholdte vi et mini VM for vores kunder på Brøndby stadion i forbindelse med vores hovedsponsor aftale til VM i Sydafrika.Arrangement var en stor succes, og kunderne krævede nærmest en gentagelse. Det tog vi til os, og gjorde klar til at gentage succesen i forbindelse med VM i Brasilien. Da første gang var en stor succes, var det et mål for os at vi på ingen måder måtte gå på kompromis, og derfor var Brøndby event og Brøndbystadion et sikkert valg. Når man inviterer mere end 300 mennesker til at spilleet mini VM med 64 kampe, der involverer dommere, tidligere landsholdsspillere,TV-kommentator, lyd/kamera crew,  fuldfortæring morgen, middag og aften, så kræver det commitment,  proffesionalisme, hårdt arbejde, flexibilitet og et stærkt netværk. Alt det leverede Brøndby Event og Brøndby stadion i selveprojektforløbet og på selve dagen, lørdag d. 14 juni 2014 til ContiBrazilCup 2014.