Brøndby eSport Klub

Brøndby eSport Klub er stedet, hvor du kan få klub-træning for alle esports-interesserede, der gerne vil være en del af fællesskabet i Brøndby og dyrke esport – uanset hvilket niveau, du er på.

I vores esport-klub er der oprettet hold inden for spillene CS:GO, FIFA og Fortnite. Holdene er opdelt på baggrund af spillernes alder, niveau og motivation. Der er selvfølgelig plads til både piger og drenge på holdene.

Alt undervisning vil foregå i esport-området i Familie Loungen på Brøndby Stadion. Foruden et fuldt teknisk setup med gaming-computere fra Vision Gaming og Playstation-konsoller er der også faciliteter som bordtennis, fodboldbane og bordfodbold, som flittigt bliver benyttet til fysiske og sociale breaks fra skærmen.

Et medlemskab i Brøndby eSport Klub koster 950 kr. per halvår, og giver adgang til 1 træning à 2 timer om ugen med kompetente og erfarne trænere til de forskellige hold. Der vil løbende blive oprettet nye hold, så snart de eksisterende bliver fyldt op.

Hvis du eller dit barn vil være en del af et fællesskab, hvor der - ud over esport - er stort fokus på det sociale og fysiske aspekt, så skriv en mail til ani@brondby.com for at høre, om det er muligt at komme på et hold.

Lige nu har vi følgende hold og tider i vores klub:

Fortnite                                                                               

Mandag 16:00 – 18:00 (fyldt)

Mandag 18:00 – 20:00 (fyldt)

 

FIFA

Mandag 16:00 – 18:00 (få pladser tilbage)

Onsdag 16:00 – 18:00

 

CS:GO

Tirsdag 16:30 – 18:30 (få pladser tilbage)

Onsdag 18:00 – 20:00

 

Esport hold for piger
Er du pige med interesse for esport, og ønsker du at bruge din fritid med at have det sjovt sammen med dine veninder? Så åbner Brøndby eSport Klub nu op for sit første esport pigehold.

Træningen kommer til at foregå i tidsrummet 16:00 – 18:00 om torsdagen med opstart den 1. oktober og vil blive varetaget af vores egen esportsunderviser Line. Spillet i fokus vil i første omgang være Counter Strike, men der er også mulighed for at spille Fortnite og Minecraft.

Her kan du læse om de forskellige spil, der oprettes hold i:

 

FIFA
Er du til digital fodbold i Brøndby IF's rammer, så udbyder vi FIFA-træning til alle niveauer. Hvad enten dine intentioner er at blive bedre til at finte, lære at opbygge et bedre Ultimate Team eller bare vinde over dine venner, så er der et hold til dig. Undervisningen vil have fokus på spilforståelse, viden om nuværende meta og patches, samt træning af spillets forskellige delelementer. 

 

Counter Strike: Global Offensive (CS:GO)
Er du klar til at have det sjovt med CS:GO og til at tage aim, bevægelse, kommunikation og taktik til det næste niveau?

På vores begynderhold vil der være fokus på en legende og introducerende tilgang til spillet. Når de basale, mekaniske færdigheder som bevægelse og aim er på plads, har vi let øvede hold, hvor fokus vil være på kommunikation, spilforståelse og taktik. På de mere seriøse hold vil der være endnu mere fokus på de kompetitive elementer af spillet, såsom indøvede taktikker, granater og executes. Vores CS:GO hold er inddelt efter både alder og niveau så du vil komme til at spille med andre som passer til dit spil.

 

Fortnite
Fortnite træningen sætter fokus på, at du sammen med dine holdkammerater har det sjovt med at bygge, skyde og danse!

Vores Fortnite-hold vil have fokus på kendskab til mappet, hvordan man bygger optimalt, og hvordan man kan arbejde med forskellige strategier og zoner i forskellige faser af spillet. Der vil være fokus på en blanding af solo- og holdbaserede spil, men primært vil samarbejde og teamelementer i spillet blive prioriteret højest. Visionen er, at der skal være flere hold med forskellige ambitioner og niveau. Dermed vil der både være tilbud til dem, der gerne bare vil have det sjovt med deres venner, og dem, der har lyst til at spille på et mere konkurrerende plan.

For yderligere info om Brøndby eSport Klub, kontakt Head of esport, Jesper Larsen, på jl@brondby.com.