Julemærkefonden

Brøndby IF har indgået et forpligtende samarbejde med Julemærkefonden med henblik på at skabe gode oplevelser for børnene på de fire julemærkehjem i Danmark samt skabe opmærksomhed omkring Julemærkefonden.

Samarbejdet omhandler blandt andet besøg på Brøndby Stadion for børnene på Julemærkehjemmene ved Skælskør og Ølsted på Sjælland samt mulige besøg på hjemmene i Hobro eller i Fjordmark, når Brøndby IF spiller i Jylland. Brøndby IF's bidrag til samarbejdet er at give børn, der har det svært, en række gode oplevelser i forbindelse med deres ophold på Julemærkehjemmene, hvor det kan være hårdt at ændre livsstil og bryde den onde cirkel, som børnene ofte er kommet ind i.

Derudover ønsker vi at skabe yderligere opmærksomhed omkring Julemærkefonden og det fantastiske stykke arbejde, der hver dag beviseligt hjælper børn landet over.

Julemærkehjemmene er for børn, der er kommet ind i forskellige former for trivselsproblemer. Det kan være overvægt, mobning eller andre problemer. Et ophold på Julemærkehjemmet er gratis for familien og finansieres af overskuddet fra salg af julemærkerne samt arv, gaver, bidrag og et mindre beløb fra det offentlige. Det eneste forældrene skal betale er barnets lommepenge og transport til og fra Julemærkehjemmet.

Brøndby IF's spillerambassadører for samarbejdet med Julemærkefonden er:

- Benedikt Röcker
- Kevin Mensah
- Svenn Crone

Du kan læse mere om Julemærkefonden og dens arbejde her.