28. AUGUST 2015 kl. 08:30
Selskabsmeddelelse 13/2015: Brøndby IF ansætter ny CEO og udvider direktionen

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 28. august 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 13/2015


Brøndby IF ansætter ny CEO og udvider direktionen

Blot ét år efter at bestyrelsen i Brøndby IF præsenterede Vision 2017, er Brøndby IF nu parate til at accelerere sin kommercielle strategi. Bestyrelsen har således konkluderet, at såvel den daglige forretning samt de kommercielle mål udlagt i Vision 2017 bedst understøttes fremadrettet ved en opsplitning af CEO- og CFO-rollen, en rolle som i dag er samlet under én hat. 

Bestyrelsen er derfor tilfreds med, at man kan byde velkommen til Søren Vadmand som ny CEO. Med Søren ombord øger Brøndby IF nu sit fokus på at forbedre kundeoplevelsen yderligere og øge værdiskabelsen for klubbens sponsorer og partnere, så man kan fortsætte den positive vækst i sponsorindtægterne i den kommende årrække.

Søren Vadmand kommer fra en stilling som CEO hos Illum A/S, hvor han de sidste fem år har været manden bag Illums stigende salgs- og besøgstal ved at løfte kvaliteten og introducere nye mærker og produkter til kunderne. Tidligere har Søren Vadmand været økonomidirektør hos blandt andet Dagrofa og Metro C&C Danmark, og han er uddannet fra Handelshøjskolen i København. Søren Vadmand tiltræder i sin nye stilling den 1. september 2015. 
 
Ansættelsen af Søren Vadmand betyder, at den nuværende CEO, Jesper Jørgensen, rokerer internt og per 1. september 2015 vil Jesper Jørgensen indtage rollen som ny CFO hos Brøndby IF. Jesper Jørgensen har tidligere (i perioden 2009-2014) bestredet posten som økonomichef. I de sidste 16 måneder har Jesper Jørgensen som CEO været garant for at Vision 2017 er blevet rullet ud i alle dele af forretningen, og dette betydelige arbejde vil bestyrelsen gerne takke Jesper Jørgensen for. 

Brøndby IF udvider i samme ombæring direktionen, så den per 1. september 2015 består af CEO Søren Vadmand og CFO Jesper Jørgensen.

Se meddelelsen som pdf her.


Brøndby IF
Jan Bech Andersen
Bestyrelsesformand


Information
Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos kommunikationschef Christian Schultz på telefon 31 41 41 85