15. NOVEMBER 2013 kl. 15:15
Selskabsmeddelelse 48/2013: Brøndby IF - Fortegningsemission er fuldtegnet

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 15. november 2013

SELSKABSMEDDELELSE NR. 48/2013

Brøndby IF - Fortegningsemission er fuldtegnet.

Tegningsperioden for de udbudte aktier er afsluttet. Brøndby IF konstaterer, at der er udnyttet fortegningsretter og afgivet bindende ordrer på resterende aktier for mere end 51 mio. kr., således at emissionen fuldtegnes.

Efter endelig opgørelse af tegningen ved udnyttelse af tegningsretter forventer Brøndby IF mandag den 18. november 2013 at meddele fordelingsnøglen for allokering af aktier til investorer, der har afgivet bindende ordrer på resterende aktier.

Brøndby IF's bestyrelsesformand Aldo Petersen udtaler:

- Vi i Brøndby IF er utrolig taknemmelige for den opbakning, der har været i relation til denne emission. Vi vil gerne sige en stor tak til alle, der ved at støtte op om emissionen har bidraget til, at vi får styrket Brøndby IF's kapitalberedskab yderligere, og dermed medvirker til, at Brøndby IF i dag udover et stærkt sportsligt fundament også har et stærkt økonomisk fundament.

Se meddelelsen som pdf her.

Brøndby IF
Tommy Sommer Håkansson
Administrerende direktør

Information

Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos administrerende direktør Tommy Sommer Håkansson på telefon 43 63 08 10.