8. OKTOBER 2013 kl. 08:56
Selskabsmeddelelse 44/2013: Brøndby IF - Aftale med Spillerforeningen

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 8. oktober 2013

SELSKABSMEDDELELSE NR. 44/2013

Brøndby IF - Aftale med Spillerforeningen

Brøndby IF og Spillerforeningen er nået til enighed om efterbetaling af manglende feriegodtgørelse, løn og pension.

Den 11. september 2012 afgjorde Fodboldens Voldgiftsret, at Brøndby IF skulle efterbetale manglende feriegodtgørelse, løn og pension til tre spillere i en prøvesag. Ligeledes skulle Brøndby IF betale renter og bod. Brøndby IF afregnede de i medfør af prøvesagen konkrete beløb til Spillerforeningen i februar 2013.

Efter yderligere et forløb i Fodboldens Voldgiftsret erkender Brøndby IF, at kendelsen danner præcedens for Brøndby IF's betaling af feriegodtgørelse, løn og pension i sager, som er lignende de sager, som prøvesagen afgjorde.

Brøndby IF efterbetaler således nu for 94 spillere. Brøndby IF afregner efterbetalingen med renter og bod til Spillerforeningen, i alt 29,4 mio. kr., som Spillerforeningen herefter vil videreformidle til de respektive medlemmer af Spillerforeningen.

Brøndby IF fastholder forventningerne til årets resultat før skat, dvs. Brøndby IF forventer fortsat et underskud i niveauet 37 mio. kr.

Se meddelelsen som pdf her.

Brøndby IF
Aldo Petersen
Bestyrelsesformand

Information

Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos bestyrelsesformand Aldo Petersen på telefon 43 63 08 10.