Partnerskaber

At lave et partnerskab med Brøndby IF giver din virksomhed mange muligheder indenfor hospitality, eksponering, aktivering og gode oplevelser.

Et partnerskab skrues sammen på mange forskellige måder, og i første omgang handler det om at du finder det helt rigtige hospitalityniveau til jeres virksomhed - det kan du læse mere om her: 

Klub Europa

Med et Liga Partnerskab har du adgang til Klub Europa, som er første trin på hospitality-trappen i Brøndby IF. Her får du stadionpladser på øvre tribune, og har adgang til Klub Europa Før/under og efter kampen, hvor der er mulighed for at købe en "stadionplatte"

Vilfort Lounge m. lækker buffet og drikkevarer adlibitum 

Hvis du er Vilfort Partner har du eget bord i Vilfort/Roma Loungen her er du tæt på buffetten, baren og har stadionpladser ned mod Sydsiden eller mod J Jensen Tribunen.

Har du derimod har valgt at blive Brøndby Partner vil du have eget bord ud til de store vinduer mod stadion, så hele optakten til kampen kan nydes i godt selskab med dine gæster. Du vil have stadionpladser i midten af tribunen tæt på banen og udskiftningsboksene - tættere på banen kommer du ikke.

Michael Laudrup Lounge m. udsøgt buffet og øl, vand, vin adlibitum.

Som Nordic, Euro eller Business Partner har du adgang til Michael Laudrup Lounge, som er for klubbens toppartnere - her oplever du en hospitality og service udover det sædvanelige.

Hvis du er klar til en snak med os, så kan du udfylde formularen her, også kontakter vi dig hurtigst muligt: Bliv Partner