artikel

12. NOVEMBER 2020 kl. 09:45
Booztlet.com ny hovedpartner i Brøndby IF

Brøndby IF kan i dag offentliggøre Booztlet.com, det nordiske designer outlet, der er en del af Nordens største e-handelsplatform for mode og livsstil, Boozt, som ny hovedpartner. Aftalen træder i kraft 1. januar 2021 og løber i et halvt år.

Administrerende direktør Ole Palmå glæder sig over aftalen.

- Samarbejdet med Boozt har vi haft siden 2018, og vi har oplevet et stort engagement fra Boozt, fra den første dag de kom til klubben. De har nu valgt at øge deres engagement til højeste niveau, så de fra 1. januar bliver ny hovedpartner. Boozt er inde i fantastisk udvikling, hvor virksomheden med hovedsponsoratet i Brøndby IF ønsker at løfte kendskabet til Booztlet.com, som er deres online designer outlet med fokus på attraktive priser for stærke brands. Det er vi meget glade for, og vi er ikke i tvivl om, at de som hovedpartner vil opnå den brede eksponering, de ønsker. Derudover vil vi sammen med Booztlet.com hen over foråret løbende aktivere samarbejdet med en række tiltag rettet mod vores store fanbase, hvilket vi ser meget frem til. 

Aftalen med Booztlet.com løber frem til sommeren 2021, og selvom det er en relativ kort aftale, så giver det ifølge Ole Palmå klubben flere muligheder.

- Vi har flere gode og positive dialoger med potentielle hovedpartnere, men den specielle situation med Covid-19 gør, at beslutningsprocesserne er væsentligt længere end normalt. Der er megen usikkerhed i markedet i disse måneder med de mange restriktionerne og påbud, samfundet oplever. Med Booztlet.com-aftalen er der skabt en optimal løsning for resten af sæsonen, og samtidig kan vi fortsætte de igangværende dialoger om hovedpartnerskab fra sommeren 2021.

Hos Booztlet.com glæder Kommerciel Direktør Peter G. Jørgensen sig over, at man fra årsskiftet er ny hovedpartner i Brøndby IF.

- Vi øger vores engagement i Brøndby IF ganske betragteligt og glæder os over, at vi fra nytår kan kalde os hovedpartner i klubben. Ligesom Brøndby IF er vi bygget på værdier som flid, sammenhold og ambitiøse mål. Det er en væsentlig investering for os, men det er en unik mulighed, der er opstået, der giver os adgang til en så stor platform, som det er at være hovedpartner i Brøndby IF, samt de mange loyale fans. Vi vil skabe Nordens bedste og største designer outlet og at komme på brystet af Brøndby IF, som er et af Nordens allerstærkeste sportsbrands, og få del i den massive eksponering klubben har, mener vi, vil være en væsentlig faktor i at lykkedes med at nå bredt ud.

Med hovedpartnerskabet vil Booztlet.com også være at finde på fronten af Brøndbys elitekvindeholds trøjer fra årsskiftet og frem til sommeren 2021. 

FAKTA OM BOOZTLET.COM
- Nordisk Designer Outlet – åbnet i 2015
- Stærke nordiske mærker – altid op til 70% rabat
- Unik position i Norden, med Danmark som det største marked
- Omsatte for SEK 246M i 2019
- 127% vækst de første 9 måneder af 2020