artikel

9. OKTOBER 2020 kl. 10:20
Kom tættere på Brøndby eSport

I Brøndby eSport kan man være mange ting og have mange titler. Eksempelvis; verdensmester, landsholdsspiller, eSuperliga-vinder, streamer, Youtuber, professionel FIFA-spiller, talent eller klubmedlem.

Brøndby eSport er både det officielle esport-hold for Brøndby IF samt en esport klub. I alle aspekter er man ambitiøs og professionel i tilgangen til sporten og har fokus på fysisk træning, kost, søvn og talentstrategier.

Brøndby eSport når bredt ud på mange medier og platforme. Med eSuperligaen er Brøndby eSport eksponeret i tv, samtidig med at holdet og de professionelle FIFA-spillere også er særdeles aktive streamere på platformene Youtube og Twitch.

Brøndby eSport holder til i Familie Loungen på Brøndby Stadion, som under normale omstændigheder er velbesøgt af de yngste Brøndby-fans og deres familier på kampdage. Her er nuværende esport-partnerne en integreret del af landskabet, mens de herudover også aktiveres og eksponeres på esportens andre platforme.

Hør herunder Head of eSport Jesper Larsen fortælle mere om Brøndby eSport

Find mere om Brøndby eSport her: instagram.com/brondbyesport og | www.facebook.com/brondbyesport