artikel

1. OKTOBER 2020 kl. 15:00
Kom med til kickoff i netværket

Her i videoen kan du komme med til netværkskickoff i Brøndby IF, hvor vi sparkede bolden op i Salg & Marketing, HR & Kommunikation og Strategi & Ledelse.

Her kan du læse mere om netværkene:

HR & Kommunikation 

Erhvervsnetværket HR & kommunikation er for de personer, som til dagligt arbejder med ekstern og intern HR/kommunikation - som kommunikations-eller pressechef, eller som ledelsesværktøj.

Vi vil diskutere hvordan man binder den kommercielle strategi sammen med kommunikationsplanen, hvordan man bygger relationer til journalister og medier, hvordan man er parat når krisen kradser, og hvilke kommunikations–kanaler, der er relevante. Vi tager udgangspunkt i aktuelle casestudies og bruger hinandenserfaringer til at blive klogere.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Marketing & Salg

Erhvervsnetværket Marketing og salg tager udgangspunkt i hvorledes man som virksomhed skaber vækst og øget omsætning.
I tider hvor konkurrencen bliver mere og mere hård, nye konkurrenter opstår og gamle forsvinder, og alt bliver digitalt, kan det være noget af en opgave at navigere i de mange muligheder, der er for at komme i kontakt med sine kunder eller skabe helt nye segmenter. I netværket Marketing og salg, vil vi fokusere på cases, der viser hvordan nogle virksomheder har brugt værktøjer som dashboards med livedata, geosegmentering og RTB (Real Time Betting)som værktøjer,der har givet fornyet indsigt og øget omsætningen.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Strategi og Ledelse

Erhvervsnetværket Strategi og ledelse er et professionelt netværks–forum forledere med interesse for at udvikle og deleviden om ledelse, strategi og virksomhedsudvikling.
Formålet er at understøtte udvikling, vækst og værdiskabelse i
virksomheder gennem udfordring af lederes kompetencer og mindset.
Ambitionen er, at deltagerne lærer hinandens virksomheder at kende, så det vil være naturligt for deltagerne at rådgive sig hosnden og søge sparring med hinanden.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Netværksgrupperne HR & Kommunikation, Salg & Marketing og Strategi og Ledelse faciliteres af Stadil Advice 

Vil du være en del af vores erhvervsnetværk, så kan du blive partner her.