artikel

12. MAJ 2020 kl. 09:30
Hvordan går det hos...Become

i en tid, som alle i samfundet er berørt af, har de fleste skullet omstille sig til en forandret hverdag. Vi sætter nogle af vores partnere i stævne for at høre lidt om, hvordan de håndtere situationen, som forretning og som mennesker.

Serien hedder "Hvordan går det hos...." og i dag spørger vi Tobias Olesen, Kundechef hos Become ApS og han fortæller: 

Det går overraskende godt.

Hos Become (det gamle Beruf) arbejder vi alle hjemmefra - og det kommer vi nok til at gøre et stykke tid endnu. Primært fordi det rent faktisk fungerer rigtig godt for os - og vi ser det også lidt, som et eksperiment i forhold til den fremtidige arbejdsgang og hvordan vi arbejder "remote". 

Havde du fortalt mig, at vi skulle arbejder hjemmefra i 3 - måske 4 måneder, da Mette Frederiksen lukkede Danmark d. 11/3-2020, så havde jeg nærmest ikke troet, at jeg/vi ville komme igennem det. Men faktum er, at det rent faktisk fungerer rigtig godt for mig og Become som helhed. Vi arbejder med digital marketing og kan meget nemt flytte vores kontor og værktøj (læs: computer) hjem. den største ændring er for os, måden vi holder sparringer og kundemøder på. Vi har desuden for en lang række af vores kunder været med til, at lave en stor digital og marketingmæssig omstilling for, at tilpasse sig den nuværende efterspørgsel. 

Hos Become har vi ingen bindinger på vores marketingaftaler og derfor har vi selvfølgelig også oplevet kunder, der har måtte pause eller helt stoppe deres markedsføring grundet nedlukninger, manglende efterspørgsel eller andet - men omvendt har vi også i andre brancher set en stor lyst til at skrue op for markedsføringen og gribe de muligheder, der trods alt også er i en situation som denne. 

Seneste nye er, at vi har skiftet navn og fusioneret med et bureau fra Aarhus (og ja, der er AGF fans blandt dem - og ja, jeg har vist dem Mogens Kroghs scoring i 1996). det er en fusion vi har arbejdet på i et år - men den særlige omstændigheder vi lever i har gjort, at vi har kunnet sætte ekstra fokus på, at komme i mål med fusionen - og det at vi alle arbejder hjemmefra og tager vores møder online har faktisk gjort det lettere, at komme tættere på vores århusianske kollegaer - og holder fælles møder med dem. 

Lige nu kører vi en kampagne, hvor vi tilbyder en times gratis gennemgang af virksomheders Google Ads annoncering - da vi oplever at mange har fået et ekstra fokus på, hvad deres marketingkroner egentlig går til. Skulle du have lyst til en sådan gennemgang, så skriv til mig på to@become.dk.

På den private front, har jeg også haft nok at se til, da jeg d. 27/4-20 blev far for anden gang, så udover en masse Zoom, Skype og Google Hangout møder, går tiden også med bleskift "en masse". 

Sidst men ikke mindst, glæder jeg mig til at bolden forhåbentlig snart ruller igen - jeg har efterhånden SÅ kraftige abstinenser, at jeg snart ikke kan bære det mere.

Jeg håber alle kommer helskindet igennem denne situation - vi ses på den anden side.