artikel

1. MAJ 2020 kl. 08:00
Hvordan går det hos...Busy

i en tid, som alle i samfundet er berørt af, har de fleste skullet omstille sig til en forandret hverdag. Vi sætter nogle af vores partnere i stævne for at høre lidt om, hvordan de håndtere situationen, som forretning og som mennesker.

Serien hedder "Hvordan går det hos...." og i dag spørger vi Brian Frisch, manden bag BUSY og han fortæller: 

Det går faktisk strålende.

Jeg holder mig hjemme, så når kontakten med mit netværk skal vedligeholdes, er der fart på Slack, Zoom, Teams, og hvad der ellers er på menuen på “virtuelle kanaler”-fronten. Der bliver både talt opgaver og forretning, men der har også været plads til f.eks. at agere vært for en enkelt virtuel ølsmagning med tilhørende stemmesedler og den slags. Vi må ikke glemme hyggen.

Til partnerarrangementet med Gnags og Rune Klan ville skæbnen det således, at jeg blev placeret ved siden af Henrik Worsøe fra BITdigital. Vi faldt både godt i hak og i snak, og det viste sig, at vi havde en del overlappende bekendtskaber fra vores fortid i klubben såvel som på Vestegnen. Vi stikker helt sikkert hovederne sammen når alt er mere normalt igen.

Seneste nyt for BUSY er startskuddet på et nyt strategisk samarbejde med det nystartede digitale udviklingshus, Apply, som jeg også deler kontor med. Selvom der ikke er daglig gang på kontoret lader det alligevel til, at vi trodser Coronaens klamme hånd og får godt gang i nogle spændende nye opgaver - og ja, opgaver var i flertal!

Skulle nogen stå og mangle en hånd til renovering af websitet, har man en landingpage eller webbaseret kampagne liggende ude i horisonten, eller har websitet brug for et sundhedstjek, et fix af den der irriterende bug, der har været der i årevis, eller et teknisk spark bagi, så er der stadig tid i kalenderen til, at BUSY kan hjælpe med at eksekvere og implementere den slags, så giv endelig lyd og lad os planlægge i god tid.

Jeg savner til gengæld fodbolden. Jeg har både genset 5-0-derbyet, og EM-finalen i deres fulde længde og glæder mig enormt meget til at komme tilbage på Brøndby Stadion.