artikel

29. APRIL 2020 kl. 08:00
Hvordan går det hos...Agillic

i en tid, som alle i samfundet er berørt af, har de fleste skullet omstille sig til en forandret hverdag. Vi sætter nogle af vores partnere i stævne for at høre lidt om, hvordan de håndtere situationen, som forretning og som mennesker.

Serien hedder "Hvordan går det hos...." og i dag spørger vi Ole Nørgaard, Digital sales manager i Agillic og han fortæller: 

Jeg sidder faktisk et par dagen inden vores statsminister, Mette Frederiksen melde ud af Danmark lukker ned, og venter på en mindre delegation fra Brøndby IF’s marketing afdeling, som vi skulle tale fremtid og nye tiltag med. Mødet blev desværre aflyst. Det var en hurtig og fornuftig beslutning.

Et par dage efter udmeldingen fra myndighederne om lock-down af Danmark, har jeg et overblik over hvilke af mine potentielle nye kunder som står til at blive hårdt ramt. Jeg vælger at tage fat i dem allesammen og får en snak om hvordan deres situation er og tilbyder dem den hjælp som jeg/vi nu kan give dem. Nogle af virksomhederne er vendt helt rundt på hovedet og kunne ikke se muligheder, mens andre tog imod hjælpen og brugte situationen til at kigge på fremtiden efter krisen og hvad de evt. skulle gøre bedre, hvis en ny lignende krise kommer.

Det har faktisk været sådan i hele Agillic, at vi har fokuseret på at kontakte alle kunder og samarbejdspartnere og fået denne her snak om hvordan vi kan bidrage og hjælpe. Nogen har haft brug for at betale en regning lidt senere og andre har haft brug for hjælp til at lave customer journeys og flows i Agillic - fordi kollegaer var syge. 

Det har faktisk vist sig at være en fornuftig tilgang til vores netværk og det har da også affødt en lille håndfuld nye kunder her under krisen, som jeg måske havde en forventning om ville trække stikket pga. af krisen, men faktisk har De været endnu mere skarpe på strategi og i hvilken retning de vil gå. Typisk er vores kunder BtC kunder inden for Retail, Subscription, Travel/Hospitality/Leisure og Finans så det er åbenlyst at nogle har det “godt”, andre kæmper og nogen lukker og slukker, men fælles for alle har det været vigtigt at opretholde netværket, dele viden og indsigt, samt række ud til dem som i netværket har haft aller mest brug for det. 

Personligt har jeg kunne arbejde hjemmefra med min laptop og en afpudset kameralinse til de utallige video møder, som nu for alvor er blevet hverdag. En typisk dag er startet kl. 08:00 hvor man lige har tjekket nyheder, e-mails eller linkedin beskeder og kl. 08:30 er det første video møde igang med teamet. Kl. 09:00 er der typisk svar på e-mails og forberedelse til møder, kl. 10:00 starter der flere gange om ugen forskellige webinarer som typisk har omhandlet situationen under krisen og hvordan man som virksomhed kan komme igennem og ud på den anden side. Fra kl.12:00 og frem til 15:00 har jeg, hvis ikke der har været business møder, været lærer :-) efter 15:00 og frem til aftensmad kl. 19:00 har det været med laptoppen og arbejdet igen. Så det har været en hård men spændende udfordring samtidig at skulle være fodboldtræner, matematik/tysk/dansk/religions/fysik/musik/engelsk lærer og samtidig far for mine 3 unger - mens min kone har været på job (sygehusvæsnet). 1 er tilbage i skole, 2 stadig igang med fjernundervisning og jeg er fysisk på jobbet igen nu, hvor der er blevet åbnet for at 20 personer ud af 65 kan være på kontoret med afstand til hinanden og portions anretninger i kantinen.

Det lader til at Danmark langsomt åbner op igen nu, men for pokker jeg savner at sidde på stadion med en kold fad og følge drengene sammen med familien og folk fra netværket. Forza BIF!

Læs iøvrigt den netop offentliggjorte artikel i Børsen om Agillic: