artikel

28. APRIL 2020 kl. 08:00
Hvordan går det hos...Murermester Jimmy Jacobsen

i en tid, som alle i samfundet er berørt af, har de fleste skullet omstille sig til en forandret hverdag. Vi sætter nogle af vores partnere i stævne for at høre lidt om, hvordan de håndtere situationen, som forretning og som mennesker.

Serien hedder "Hvordan går det hos...." og i dag spørger vi Jimmy Jacobsen, ejer af Murermester Jimmy Jacobsen og han fortæller: 

Da Danmark ”lukkede ned” ringede vi ud til ALLE vores kunder, da vi selvfølgelig ville sikre os at de følte sig trygge, når vi besøgte dem på de planlagte opgaver, og vi er glade for at sige, at med myndighedernes retningslinjer og vores egne interne retningslinjer, samt det faktum at vi jo primært arbejder udendørs, så har vi formået at fastholde ordrebogen. Jeg tror netop at det er fordi vi med det samme reagerede og gik i dialog med samtlige kunder omkring den kommende opgave hos dem.

For mig personligt har det været en tid med fokus på at værne om vores kunder men også pleje af netværket, og netop netværket har igennem 13-14 år været udslagsgivende for mig.

Hele min forretning er bygget på netværk og relationer, de seneste 4 år er vi gået fra 5 til 25 medarbejdere, udelukkende baseret på forretning skabt af netværk og relationer, og en helt frisk fortælling fra mit netværk, er at jeg i forgårs fik en ny kunde via en henvisning fra en partner i BRØNDBY NETVÆRKET, og det ”kvitterer” jeg så i dag med, ved at kontakte ”Freehand Coffee” som også er i netværket, og nu må vi se om vi kan lave en aftale, således at jeg bliver kunde hos ham”

Jimmy er en dygtig netværker og en helt unik person, og det mærkes tydeligt, når man møder ham – men ydmygheden og dedikationen kommer fra hans opvækst, hvorfra han fortæller:

”Mor gik hjemme og min far var malersvend. Vi levede under trange kår, der var ikke råd til fornøjelse, og selvom jeg altid har været blågul i hjertet, så havde vi ikke råd til trøjerne - Derfor betyder det ekstra meget for mig, at jeg nu via min virksomhed kan være partner i klubben, bære klubtrøjen og støtte holdet hver evig eneste weekend og så kan jeg dele den glæde med min familie, venner og partnere – det er meget stort for mig”