artikel

22. JANUAR 2020 kl. 14:21
Velkommen til GSV-tribunen

Når Brøndby Stadion 1. marts lægger græs til årets første kamp i 2020, bliver det med et nyt tribunenavn. Øst-tribunen skifter nemlig navn fra Loxam-tribunen til GSV-tribunen, og det kommer den til at hedde de kommende tre år.

- Først og fremmest vil vi gerne sige et stort tak til Loxam for deres store og langvarige engagement i klubben, hvor de har været tilknyttet siden 1997. Loxam har fra årsskiftet valgt en anden type partnerskab hos os, og vi er glade for, at vi kan fortsætte det mangeårige partnerskab, i årene der kommer.

- Ligesom Loxam har GSV været partner i Brøndby IF i mange år, og de stod på spring, da tribunenavnet blev ledigt. GSV tager derfor nu næste skridt og overtager navnet på den østlige tribune. Men GSV kommer ikke kun til at pryde tribunen. De to indgange til GSV-tribunen (indgang F og D, red.) kommer ligeledes til at hedde henholdsvis GSV Nord- og GSV Syd-indgangen, forklarer salgschef Michael Lieberkind, der er glad for det udbyggede partnerskab med udlejningsvirksomheden.

- For os som klub er det altid dejligt, når der opstår en mulighed, og en partner vælger at øge deres engagement i klubben samtidig med, at vi kan fastholde en loyal partner.

Dan Vorsholt, administrerende direktør i GSV Materieludlejning A/S, fortæller om den nye tribune og det øgede partnerskab i Brøndby IF:

- Vi har været glade for vores mangeårige partnerskab i klubben, og nu har vi besluttet at øge samarbejdet. Som virksomhed har vi mange fælles værdier med Brøndby IF. Vores pay-off er ’Mennesker før maskiner,’ og det understøtter det fællesskab og den kultur, vi lever efter som virksomhed. De værdier, vi har i GSV, bliver også afspejlet i de relationer, vi har til både kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, og det udtrykker vi i et understøttende motto; ’Sammen er vi stærkere.’ Det, synes vi, passer godt i fodboldens verden og særligt i Brøndby IF, hvor det afspejler den stærke teamånd, vi altid ser hos både spillere og fans på Sydsiden. Vi glæder os derfor til at præge tribunen med mottoet ’Sammen er vi stærkere.’

- Brøndby IF er på en rejse, vi gerne vil være en del af. Vi tror på strategien, og at de rigtige mennesker står i spidsen for den. Derfor har vi styrket vores partnerskab i klubben, men vi gør det selvfølgelig også for at øge synligheden og kendskabet til GSV som virksomhed. Her er Brøndby IF et godt brand at stå side om side med, og så er der et godt og stærkt netværk i og omkring klubben, hvor man som partner kan drage nytte af hinanden.

Navneskiftet på den østlige tribune og de tilhørende indgange bliver udført i starten af februar – selvfølgelig med hjælp af maskiner fra GSV.

Du kan blive meget klogere på GSV Materieludlejning A/S her.