artikel

19. JULI 2019 kl. 12:50
Økonomichef i Brøndby IF
Ønsker du at gøre en langsigtet forskel for et af Danmarks stærkeste sportsbrands?
 
Brøndby IF søger en Økonomichef med passionen og kompetencerne til at sikre økonomisk styring i et selskab, der danner rammen om et af Danmarks stærkeste fællesskaber. I Brøndby IF arbejder vi efter mantraet: En klub, én værdi; FÆLLESSKABET. 
 
Vi er en fodboldklub med stolte traditioner og dybe rødder i toppen af dansk fodbold og foreningslivet, men samtidig en forretning, hvis hjerteblod er at skabe sportslige resultater, underholdning, oplevelser og gode rammer for spillere, medarbejdere, fans, partnere, aktionærer og øvrige interessenter. Forretningens alsidighed stiller store krav og skaber et miljø, hvor personlig udvikling er en naturlig del af hverdagen i et performancemiljø.  
 
Rollen: En talknuser med strategisk forretningssans, fodboldforståelse og drive
Du vil have direkte reference til selskabets CEO og være i et tæt samarbejde med selskabets Fodbolddirektør. Du vil være ansvarlig for ledelse og udvikling af økonomiafdelingen, hvor du bærer det overordnede ansvar, hvilket indbefatter økonomistyring, risk management, regnskab, løn, likviditetsstyring, investeringer mv.. Du vil have det ledelsesmæssige ansvar for de 3 medarbejdere i økonomiafdelingen. 
 
Du bliver ligeledes ansvarlig for at udarbejde strategiske analyser, prognoser og budgetter, der skal understøtte CEO og Fodbolddirektøren i den strategiske udvikling af selskabet, både sportsligt og kommercielt. Du vil være ansvarlig for løbende at rapportere på selskabets finansielle sundhed samt følge op på og udvikle KPI’er til styring af fremadrettede aktiviteter. 
Du vil varetage de finansielle forpligtelser, overfor investorer og fondsbørs. Det forventes derfor, at du har erfaring med, og interesse i at udvikle dig inden for arbejde med/under de forpligtigelser, der er pålagt børsnoterede selskaber samt håndteringen af investorer og det ansvar dette medbringer. 
 
Du vil aktivt tage del i eksekveringen og videreudviklingen af selskabets strategi og du vil være et essentielt element i selskabets langsigtede succes.
 
Konkrete opgaver  
- Udarbejdelse af måneds/kvartals/halvårs/årsrapporter, samt regnskabsmeddelelser til fondsbørsen og årsrapport (aflægges efter IFRS)
- Ledelse af budgetproces, løbende budgetopfølgning, prognoser og likviditetsstyring
- Udvikling af strategiske budgetter, KPI’er og analyser i tæt samarbejde med direktionen
- Udvikling, opfølgning og styring af egne og økonomiafdelingens arbejdsopgaver
- Risk management 
 
Din baggrund 
Du er en proaktiv person med et stærkt engagement, som ikke er bange for at tage lederskab og kommunikerer klart og målrettet. Du bliver motiveret af at indgå i en travl hverdag, hvor der altid vil være mange bolde i luften. Du er vedholdende med en høj arbejdskapacitet og bevarer overblikket i pressede situationer. Du motiveres af at gå forrest og har stærke værdier, som du står ved selv når du udfordres på dem. Du prioriterer din egen og ikke mindst dit teams udvikling højt, og sætter en dyd i at udfolde dit eget og dine kollegaers menneskelige potentiale
 
- Passende uddannelsesbaggrund inden for regnskabsføring, erhvervsøkonomi, økonomi, finansiering eller lignende områder
- Erfaring med ledelse inden for økonomistyring, revision, corporate finance eller lignende områder
- Besiddelse af ledelsesfærdigheder, beslutsomhed og stor personlig integritet
- Analytisk stærk og meget struktureret
- Stærke verbale, skriftlige og visuelle kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk
- Dybdegående forståelse af krav til regnskab, lovgivningsmæssige spørgsmål og skatteplanlægning for et fondsbørsnoteret selskab
- Erfaring med håndtering af investorer og kapitalrejsning.
 
Brøndby IF tilbyder 
En udfordrende stilling med ledelsesansvar, og med mulighed for personlig og faglig udvikling. Løn og øvrige ansættelsesforhold vil matche dine kvalifikationer.
 
Stillingen byder på et bredt fagligt indhold inden for økonomistyring og finans. Som økonomichef får du medansvar for den daglige drift på tværs af selskabet. Du vil indgå aktivt i videreudviklingen af selskabets strategi både sportsligt og kommercielt samt sammen med direktionen have ansvar for at sikre selskabets økonomiske sundhed.
 
Ansøgning
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest onsdag d. 14. august pr. mail til [email protected].
 
Eventuelle spørgsmål besvares af Julian Plucnar Jacobsen 20 25 00 63.