artikel

14. FEBRUAR 2020 kl. 07:00
Netværksmuligheder i Brøndby IF

Som partner i Brøndby IF har din virksomhed adgang til 4 forskellige netværksgrupper.

I disse tider er et stærkt netværk vigtigere end nogensinde før, og vi mener, at vi med vores 4 netværk opfylder størstedelen af jeres virksomhedsbehov både når det gælder muligheder for samhandel, inspirerende oplæg og selvfølgelig i de helt perfekte rammer til til at danne nye spændende relationer med andre.

Kom tættere på netværksgrupperne her: 

Fællesskabet

Netværket Fællesskabet har til formål at bringe Brøndby IF’s partnere endnu tættere på hinanden og klubben.
Med udgangspunkt i dagligdagens større og mindre udfordringer drages der paralleller fra dagens indlægsholder, ligesom der kommer virksomhedsbesøg, hvor vi netværker og lærer hinanden endnu bedre at kende – for man handler med dem, man kender.

Mødefrekvens: Hver 3. onsdag 

PR & Kommunikation 

Erhvervsnetværket PR & kommunikation er for de personer, som til dagligt arbejder med ekstern og intern kommunikation eller som kommunikations- eller pressechef, eller som ledelsesværktøj.
Vi vil diskutere hvordan man binder den kommercielle strategi sammen med kommunikationsplanen, hvordan man bygger relationer til journalister og medier, hvordan man er parat når krisen kradser, og hvilke kommunikations–kanaler, der er relevante. Vi tager udgangspunkt i aktuelle case studies og bruger hinandens erfaringer til at blive klogere.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Marketing & Salg

Erhvervsnetværket Marketing og salg tager udgangspunkt i hvorledes man som virksomhed skaber vækst og øget omsætning.
I tider hvor konkurrencen bliver mere og mere hård, nye konkurrenter opstår og gamle forsvinder, og alt bliver digitalt, kan det være noget af en opgave at navigere i de mange muligheder, der er for at komme i kontakt med sine kunder eller skabe helt nye segmenter. I netværket Marketing og salg, vil vi fokusere på cases, der viser hvordan nogle virksomheder har brugt værktøjer som dashboards med livedata, geosegmentering og RTB (Real Time Betting) som værktøjer, der har givet fornyet indsigt og øget omsætningen.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Strategi og ledelse

Erhversnetværket Strategi og ledelse er et professionelt netværks–forum for ledere med interesse for at udvikle og dele viden om ledelse, strategi og virksomhedsudvikling.
Formålet er at understøtte udvikling, vækst og værdiskabelse i
virksomheder gennem udfordring af lederes kompetencer og mindset.
Ambitionen er, at deltagerne lærer hinandens virksomheder at kende, så det vil være naturligt for deltagerne at rådgive sig hos hinanden og søge sparring med hinanden.

Mødefrekvens: 6 gange årligt

Vil du vide mere om et partnerskab med Brøndby IF, kan du klikke her, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt.