artikel

13. JULI 2019 kl. 13:35
Kom i Royal Arena og nyd koncerter fra Brøndby Suiten

Danmarks nye, store multiarena har allerede høstet fantastiske anmeldelser for sin lyd og udformning fra de mange tusinde fans, der var med til åbningsbraget med Metallica, et af verdens absolut største rockbands.

Til de tre koncerter med metalbandet var der selvfølgelig fyldt med gæster – ikke bare i selve Royal Arena, men også i Brøndby IF’s helt egen suite samme sted.

Herfra kan du i ro og mag nyde god mad og vin med partnere eller kunder, inden en given koncert med de mange verdensstjerner, der er på vej til Royal Arena eller netværke under et af de mange nationale og internationale sportsarrangementer i arenaen.

Royal Arena og Brøndby Suiten er blevet en naturlig del af at være partner i Brøndby IF. Det sker gennem Brøndby IF’s Executive Club, der tilbyder både fodbold og kulturelle oplevelser på første klasse.

Executive Club er for dem, der vil give deres kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere en ekstra VIP-oplevelse på enten Brøndby Stadion eller i Brøndby Suiten i Royal Arena.

På Brøndby Stadion har Executive Club egen lounge og både her og i Brøndby Suiten i Royal Arena er der lagt ekstra vægt på omgivelser, gastronomi, udvalg og service.

Brøndby Suiten i Royal Arena har panoramglasvægge fra suiten og ud mod selve arenaen (fjernes ved showstart), ligesom der lige udenfor for suiten er VIP-sæder med fuldt udsyn til scenen og resten af arenaen med absolut bedste placering.

Ved Royal Arena er der for Executive Club-medlemmer tillige VIP-parkering og VIP-indgang.

Med andre ord får du meget mere end bare fodbold i topklasse, når du er partner i Brøndby IF.

Vil du være partner i Brøndby IF, så klik her.