artikel

24. JANUAR 2019 kl. 08:40
Nytårstaffel for Fællesskabet
I fredags afholdte Brøndby IF's netværk, Fællesskabet, nytårstaffel, hvor samarbejdspartnerne fik lov til at komme ind bag kulissen til dette års forberedelse samt nuværende aktiviteter i transfervinduet. Nytårstaflen bød ligeledes på Brøndbys eSport-strategi, hvor Brøndby IF skal ud og genvinde både det danske mesterskab og verdensmesterskabet for klubhold i februar. Afslutningsvis var der lidt til ganen, og der blev netværket på kryds og tværs af de 130 deltagende virksomheder. 
 
- Fredagens nytårstaffel er en god tradition som kick-off på det nye år, hvor vores partnere glæder sig til at se hinanden igen efter en lang vinterpause. Nytårtaflen giver ligeledes alle vores samarbejdspartnere mulighed for at høre om optakten og det kommende program - både hvad angår det sportslige, samt kommercielt med masser af aktiviteter i vores forskellige business-netværk og øvrige events, fortæller direktør Ole Palmå. 
 
Bo Jensen fra KBH Låse er ligeledes begejstret for nytårstaffel-arrangementet, hvor der er gensyn med de mange partnere.  
 
- Det er superfedt, at jeg gennem nytårstaffel-arrangementet får et dybere indblik i Brøndby IF, end jeg ellers ville gøre. Jeg får muligheden for at høre om visioner og planer, der er for dette år, både i det sportslige, men også de kommende aktiviteter, som Fællesskabet byder på. Det er inspirerende at se partnerne fra Fællesskabet, som jeg kender, men i særdeleshed også at se de nytilkomne, så man får et endnu bredere netværk til det kommende år.