artikel

25. JULI 2018 kl. 14:30
ProTruck er ny Nordic Partner

Da Superligabolden rullede for første gang på Brøndby Stadion i denne sæson mod Vejle Boldklub, var det med nye ansigter på lægterne. ProTruck A/S er nemlig ny Nordic Partner i Brøndby IF, og der var flere gode grunde til, at virksomheden valgte at skrive under på en partneraftale med netop Brøndby IF.

- Valget faldt på Brøndby, fordi vi har haft stor succes med et lignende sponsorat i AGF. Vi er funderet i Odder lidt uden for Aarhus, men vi har også en afdeling i Ringsted, og gennem Brøndby har vi muligheden for at promovere vores virksomhed. Udover det er jeg stor Brøndby-fan og har altid været det, fortæller salgs- og marketingdirektør i ProTruck, René Bertelsen, der i samme ombæring sætter et par ord på, hvad han og ProTruck håber på at få ud af aftalen med de blågule:

- Vi håber på at få brandet vores virksomhed, så de interessenter, der sidder i netværket og ude på lægterne, tænker på ProTruck som en vigtig partner for Brøndby næste gang, de skal købe et internt transportmiddel i form af en gaffeltruck eller lignende.

Som Nordic Partner kan ProTruck nyde godt af de eksklusive rammer i Michael Laudrup Loungen på kampdage, og det er omgivelser, som virksomheden sætter stor pris på.

- Det er en speciel og fed fornemmelse at sidde i Michael Laudrup Loungen og mærke den ekstraordinære stemning, der er på Brøndby Stadion. Så det er nogle fantastiske omgivelser, der er i klubben. 

Udover rammerne, som Brøndby IF kan tilbyde, kan ProTruck også drage fordel af den store eksponering, hvilket René Bertelsen også peger på som en af grundene til, hvorfor de har valgt at blive partneri klubben.  

- Den store eksponering af klubben har også spillet en stor rolle. Jeg ved, at salgsafdelingen i Brøndby IF godt kan lide at vise statistik af seertal og lignende, men det er ikke nødvendigt, for næsten alle i Danmark kender klubben, og det fortæller vel alt.

Vil du også være partner i Brøndby IF, kan du læse mere her.

Hvis du er interesseret i Business-nyheder fra Brøndby IF, kan du følge klubben på LinkedIn her.