artikel

8. MAJ 2018 kl. 15:05
Øresundsbron: Vi har altid været glade for vores sponsorat

Når Brøndby IF løber på banen i klubbens 10. pokalfinale, bliver det med knap 20.000 Brøndby-fans på lægterne, som alle vil være med til at male København gul og blå. Dermed hersker der ikke nogen tvivl, om at torsdag bliver en festdag for alle, der har en tilknytning til Brøndby IF, uanset resultatet af kampen.

De sidste par sæsoners succes kommer på baggrund af nogle år, hvor Brøndby IF ikke altid kæmpede om topplaceringerne. Nogle af dem, som også støttede Brøndby IF i de år er foruden vores fans, i høj grad vores sponsorer.

Øresundsbron er blandt de sponsorer, der har været hos de blågule i flere år, og det er bestemt ikke noget, de fortryder.

- Det er utroligt at mærke den eufori, der omkranser Brøndby Stadion i øjeblikket.
Det gør jo blandt andet, at det bliver lidt sjovere at tage en kunde med ud til kampene, når der er en så enestående stemning, som vi oplever i øjeblikket. Interessen omkring vores billetter til kampene er også steget enormt meget den seneste tid, siger kundeansvarlig hos Øresundsbron, Morten Røssel, og forsætter:

- Men faktisk har vi altid været glade for vores sponsorat, også da det gik mindre godt.
Ligegyldigt, hvor Brøndby IF har befundet sig i tabellen, har de altid givet os en god mulighed for at komme i dialog med mulige kunder gennem deres unikke netværk og arrangementer.

På torsdag vil Øresundsbrons kunder og personale da også være at finde på tribunerne i Telia Parken, klar til at støtte de blågule.

- Vi kommer så mange, som vi nu har plads til, og håber dermed, vi kan bidrage til den festdag, som der er lagt op til i København.
 

Er du interesseret i Business-nyheder fra Brøndby IF, kan du følge klubben på LinkedIn her.

Her kan du blive partner i Brøndby IF.