artikel

22. DECEMBER 2017 kl. 09:00
Ny rygsponsor på plads i Brøndby IF

Når 2018 bliver skudt i gang, vil det være med et nyt navn bag på Brøndby-trøjen. Det drejer sig om transportvirksomheden NTG (Nordic Transport Group), der er ny partner i Brøndby IF, og som vil pryde trøjen de næste tre år. De vil derudover også lægge navn til den nordvestlige indgang på Brøndby Stadion.

NTG er en relativ ung virksomhed, men siden de blev stiftet i 2011 har de vokset sig til noget af en magtfaktor inden for transportindustrien. Nu er næste skridt at udbrede kendskabet for virksomheden forud for en kommende børsnotering, og – ligesom det er tilfældet i Brøndby IF – er det målet for NTG at blive en folkeaktie, som folk kender, og som vækker opmærksomhed uden for den almindelige transportkreds. Og her er Brøndby IF's brand en perfekt platform at udbrede kendskabet fra. 
 
- Hos NTG er vi meget glade for denne aftale med Brøndby IF. Vi har oplevet stor fremgang de seneste år, og inden for vores branche er vi blevet et kendt ansigt. Nu vil vi gerne have vores navn bredt mere ud, og her er Brøndby IF som et af Danmarks stærkeste brands en perfekt medspiller. Med eksponering på både trøje, LED-skærmene og indgangen til den nordvestlige tribune vil sponsoratet her i Brøndby hjælpe os meget til at opnå vores mål om at blive mere synlige i dagligdagen for den almene dansker samt udbrede kendskabet til vores forretning hos potentielle kunder og investorer. Herudover er vi også utroligt stolte af, at vi med dette sponsorat er med til at støtte op omkring det fantastiske og omfattende ungdomsarbejde, som Brøndby IF er garant for år efter år, fortæller CEO Mikkel Fruergaard.

At valget faldt på en fodboldklub er ikke helt tilfældigt. Virksomheden, der på rekordtid er vokset til en omsætning på over tre milliarder kroner og 750 ansatte, har nemlig skævet til fodboldens verden lige siden begyndelsen. Og partnerskabet i Brøndby IF kan give anledning til at lade sig inspirere endnu mere af fodboldkulturen.
 
- Det er ingen hemmelighed, at vi har ladet os inspirere meget af sportens verden hos NTG. Vores kultur er bygget op af fællesskab og vindermentalitet, og vi går meget op i, at alle vores medarbejdere er holdspillere – ligesom man ser det på et fodboldhold – og vi har flere medarbejdere, som er tidligere divisionsspillere. Vores partnerskab her i Brøndby IF vil derfor gå godt i tråd med den kultur, vi har hos NTG, og forhåbentlig kan vi også lære endnu flere ting fra fodboldverdenen og udvide vores samarbejdsnetværk med andre virksomheder, som ligeledes deler vores interesse i fodboldens kultur, fortæller medstifter Michael Larsen.
 
I Brøndby IF er der ligeledes stor tilfredshed med aftalen hos direktør Ole Palmå.
 
- Det har været et begivenhedsrigt efterår - ikke blot på banen, men også på partnersiden hvor vi har budt velkommen til flere nye virksomheder. Det er derfor dejligt, at vi kan runde året af med denne flotte rygsponsor-aftale med NTG. Som klubben med flest TV-seere i Alka Superligaen er vi ikke i tvivl om, at vi kan øge kendskabet til NTG i de kommende tre år, og vi glæder os over, at vi kan hjælpe dem med deres fortsatte vækstrejse og forestående børsnotering. 

NTG kommer på ryggen af Brøndby IF’s spillertrøje efter nytår, og hele januar vil det derfor være muligt at få et gratis NTG-tryk på sin trøje, hvis man ønsker det.