artikel

11. AUGUST 2017 kl. 11:00
På arbejde i netværket med hjertet

VES Advokater har været partner i Brøndby IF siden 2016 og Martin Stensgård, advokat og partner fortæller her om sit personlige og forretningsmæssige engagement i klubben:

"I min egenskab af advokat og partner i VES Advokater i Glostrup har jeg stor glæde af at være et aktivt medlem af Brøndby Ifs nedværk FÆLLESSKABET.

Jeg har været passioneret fan af Brøndby IF, siden min far tog mig med til min første Brøndbykamp på det daværende Ikast Stadion, da jeg var 6-7 år gammel, og det er derfor en stor fornøjelse for mig, at jeg igennem FÆLLESSKABET, får en unik mulighed for at komme bag om kulisserne i klubben, idet der jævnligt i FÆLLESSKABET er spændende foredrag og møder med folk tilknyttet Brøndby IF.

Udover at komme tættere på klubben giver vores partnerskab en god mulighed for, at jeg kan danne mig gode langvarige relationer, få udbredt kendskabet til VES Advokater og min person. Herudover giver partnerskabet mig en personlig udvikling og en indsigt i mange andre brancher end advokatbranchen, hvilket er med til at gøre mig til en bedre advokat, sparringspartner og leder. 

Partnerskabet i FÆLLESSKABET har allerede – udover fantastiske oplevelser på stadion – givet mig et endnu stærkere netværk, mere viden, sjove oplevelser og mere omsætning.

Jeg sætter stor pris på min tid sammen med de andre partnere i FÆLLESSKABET, og det er fantastisk, at man kan kombinere sin interesse for fodbold og Brøndby IF med et stærkt erhvervsnetværk, og så gør det jo heller ikke noget, at vi som oftest har det rigtig sjovt sammen"

Er du interesseret i Business-nyheder fra Brøndby IF, kan du følge klubben på LinkedIn her.

Her kan du blive partner i Brøndby IF.