artikel

12. JULI 2017 kl. 10:30
Brøndby IF og Betfair i eksklusivt partnerskab

Brøndby IF kan meddele, at man netop har underskrevet et eksklusivt betting partnerskab med Betfair, en af verdens førende og mest innovative bettingvirksomheder. Med aftalen bliver Betfair den officielle betting partner for Brøndby IF for de kommende tre sæsoner.

Brøndby IF’s direktør, Ole Palmå, siger om aftalen:

- Vi er utrolig glade for at præsentere Betfair som vores officielle betting partner. Vi har haft dialog med en række mulige nye betting partnere, men vi valgte Betfair, som i hele forløbet har været utroligt professionelle. Det har imponeret mig, at en global virksomhed med et så stærkt international brand har vist stor forståelse og respekt for det stærke forhold, der eksisterer mellem vores unikke fanbase og os som klub.

Med over 80 % af Betfair’s samlede indtjening fra mobile enheder er Betfair et af de førende bettingselskaber, når det kommer til digital brugerinteraktion og mobiloplevelsen. Ole Palmå fremhæver dette som en anden vigtig faktor for Brøndby IF, da man indgik partnerskabet med Betfair.

- Betfair har et stærkt fokus på digital innovation, og i vores strategi deler vi dette digitale fokus til gavn for vores fans. Vi har gjort store fremskridt i vores digitale indsats i de sidste 12 måneder, hvor vi blandt andet har lanceret en ny hjemmeside, en matchday app og Brøndby Indefra appen samt introduceret mobilbilletter til vores hjemmekampe. Vi arbejder hele tiden på at øge vores digitale aftryk, så det er ambitionen for partnerskabet med Betfair, at det også skal være et partnerskab, hvor vi kan hjælpe hinanden i vores respektive digitale transformationer. Nu hvor aftalen er på plads, så glæder vi os til at aktivere partnerskabet i de kommende uger og måneder.

Betfair’s globale marketing chef, Matthew Hopper peger på loyaliteten hos Brøndby IF’s fans som et unikt parameter i moderne fodbold.

- Vi har længe ønsket at danne partnerskab med Brøndby IF, så vi er selvfølgelig meget stolte af, at vi i de næste tre sæsoner kan kalde os Brøndby IF's officielle betting partner. Vi har stor respekt for engagementet og lidenskaben, som Brøndby IF’s fans viser til alle klubbens kampe, både hjemme og ude. I fodboldens verden er det i dag sjældent at se så ubetinget loyalitet, som den man ser fra Brøndby IF’s fans, og det har været fantastisk at se den positive udvikling klubben er i. Vi håber og tror på, at vi igennem partnerskabet kan bidrage til at denne positive udvikling fortsætter for klubben og dens fans.

Som ny officiel betting partner overtager Betfair rollen fra Bet25, efter at Bet25’s kontrakt udløb ved udgangen af sidste sæson.

I partnerskab med Brøndby IF kan Betfair i dag tilbyde deres første unikke Brøndby IF-væddemål, hvilket er et eksklusivt tilmeldingsspil til enhver Brøndby IF-fan:

  • Pukki scorer 2+ mål i kampen mod VPS til odds 4.50
  • Teemu Pukki bliver topscorer i Alka Superligaen sæson 2017/18 til odds 9.00
  • Brøndby scorer flest mål i Alka Superligaen 2017/18 til odds 3.00

Du kan tilmelde dig via betfair.com.

Fakta om Betfair:

Betfair ejes og drives af Paddy Power Betfair plc. I dag opererer virksomheden fire betting brands; Paddy Power, Betfair, Sportsbet og TVG, der bringer 'spænding til livet' for fem millioner kunder verden over. Virksomheden er noteret på FTSE 100-indekset på Londons fondsbørs og beskæftiger over 7.000 mennesker på 16 lokationer over hele kloden; fra Dublin til Los Angeles, og London til Melbourne. Betfair sponsorerer en række klubber og sportsgrene, heriblandt FC Barcelona, Juventus og Arsenal FC, og herhjemme er Betfair den officielle betting partner for Alka Superliga.