artikel

1. JULI 2017 kl. 10:00
Nye datoer for erhvervsnetværket 'Fællesskabet'

Netværket Fællesskabet har til formål at bringe Brøndby IF’s partnere endnu tættere på hinanden og klubben. Med udgangspunkt i dagligdagens større og mindre udfordringer drages der paralleller fra dagens indlægsholder, ligesom der kommer virksomhedsbesøg, hvor vi netværker og lærer hinanden endnu bedre at kende – for man handler med dem, man kender.

Med over 100 medlemmer og et deltagersnit på 88 deltagere, er erhvervsnetværket 'Fællesskabet' en stor del af det at være partner i Brøndby IF.

En af de aktive deltagere er Michael Noer-Hvarre fra Droneinspektion.nu, som fortæller om sit engagement i klubben: 

"Som virksomhedsejer giver det sparring og inspiration til min dagligdag at jeg er en del af netværket Fællesskabet hos Brøndby IF, møderne der holdes har alle høj kvalitet og der altid et spændende indlæg på dagsorden som giver inspiration til god dialog efterfølgende i netværksgrupperne.

I netværket, kommer man relativt hurtigt til at føle sig som en del af familien. Kan klart anbefale at man bliver en del af netværket Fællesskabet, langt bedre en andre traditionelle netværk. Når man så også får kunder ud af det, og gode sports oplevelser - så kan det ikke blive bedre."

Datoer for efteråret i 2017 er fastlagt som følgende:

23. august ?13. september 11. oktober 01. november 22. november 13. december

For at være en del af netværket, skal du være partner i klubben, og det kan du blive her.

Følg 'Brøndby IF' på LinkedIn, og kom helt tæt på klubben.